Color It t’ajuda amb la costa de gener

Després dels excessos i compres de les festes, tots estem igual. El gener és un mes difícil i per això a Color It ens hem proposat donar-te una ajuda per a que puguis començar l’any a tope de creativitat i sense excuses.

15% de descompte en les inscripcions a clases extraescolars

Si busques una extraescolar a Sant Cugat que sigui creativa, molt familiar, portada per educadores professionals i on el nen o nena tingui llibertat per portar a terme els seus projectes, vine a Color It.

Durant tot aquest mes et farem un 15% de descompte si pagues un trimestre sencer o en els bonus de 10 sessions d’extraescolars..

10% de descompte en festes, tant infantils com per a adults

Ja saps que a Color It ens agrada celebrar. Tant festes infantils, com trobades o festes per a adults. La creativitat no té edat!

Els nens i nenes s’ho passen genial amb nosaltres. Els reservem una sala, fem taller de cerámica, preparem un bon berenar amb pastís i se’n tornen a casa amb un somriure i la seva peça pintada com a record (la podran passar a recollir després del lacat i fornejat).

Per als més grans lloguem la sala i organitzem tallers de pintura de ceràmica per celebrar aniversaris, per trobades familiars o també per events d’empresa, de team bulding, on passar una bona estona fent equip.

Necessitis el que necessitis, si reserves la teva festa aquest mes (la facis quan la facis) et regalarem un 10% de descompte.

T’esperem com sempre a Color It, el teu centre creatiu a Sant Cugat, amb moltes ganes, molta il·lusió i contentes de tenir cada vegada més cares noves entre nosaltres.