Color It surt al carrer pel fora estocs de Sant Cugat

Aquest proper dissabte dia 24 de febrer es celebra a Sant Cugat el fora stocs 2018. Nosaltres ens hi hem volgut sumar i ens podreu trobar a la plaça del Dr. Galtés durant tot el dia.

El fora estocs, o Estocs d’hivern, és una fira que organitza l’associació de comerciants de Sant Cugat on més de 75 comerços surten al carrer a vendre tots els productes que no han pogut vendre durant la temporada o bé productes amb promoció seleccionats pels establiments. Els preus són sempre més reduïts, per poder donar-los més sortida, així que és una bona ocasió per fer-se amb compres d’última hora.

Una fira que té molt bona rebuda entre els santcugatencs i a la que, desde Color It, també hi hem volgut participar. Posarem una paradeta amb mostres de les nostres peces de ceràmica, pintades i sense pintar, vendrem kits regal  i muntarem un petit taller per a què, qui vulgui, vingui a pintar la seva peça allà mateix. Acosta’t a veure tot el que es pot fer pintant ceràmica.

Aprofita els nostres descomptes en festes d’aniversari!

A més a més, si ens véns a veure, et repartirem un folletó amb descomptes per a la teva propera festa d’aniversari. Pels pares de nens que fan anys a l’hivern no és tan fàcil trobar un lloc adecuat per celebrar un aniversari i us ho volem posar fàcil.

T’oferim berenar, un ambient molt familiar i un taller de ceràmica perquè ho passin d’allò més bé i cada nen s’endugui un bon record d’allò que ha pintat a casa seva. Pots trobar més informació sobre les festes d’aniversari al nostre web o t’ho explicarem encantades si ens passes a veure.

T’esperem!