COLOR IT seguim creant des de casa

A COLOR IT seguim amb la iniciativa que vam crear a principis d’aquest confinament, una iniciativa que vol impulsar la creativitat a dins de les nostres cases per poder, per una banda, crear temps de qualitat en família ara que passem moltes hores junts i, per altra, per entretenir-nos i fer que aquest confinament no sigui una presó, sinó més aviat, una oportunitat per estar amb nosaltres mateixos, divertir-nos i treure la imaginació i la creativitat que tenim a dins.

Per aquest motiu, en aquest blog volem presentar-te tres manualitats més perquè puguis fer, junt amb la teva família i, sobretot, amb els més petits. Només necessites ser una mica manetes, ser creatiu i arreplegar uns quants materials que tinguis per casa. Prometem unes hores de diversió i entreteniment!

 

  1. El teu propi laberint

No et sembla que és una manualitat molt entretinguda i divertida? Agafa una caixa que tinguis per casa i elabora la base del laberint. Per poder fer les parets pots utilitzar diversos materials, com escuradents o trossos de palleta, per exemple. Talla les palletes de colors de la mida que tu desitgis, amb retoladors personalitza-les a la teva manera i enganxa-les amb cola estratègicament fent la forma que tu vulguis. Un cop tinguis el laberint enllestit, agafa una bala i comença a jugar! Fàcil, oi?

  1. Tampons d’allò més divertits

Vols crear els teus propis tampons per poder pintar a casa i elaborar creativitats d’allò més originals i divertides? Si és així, agafa una corda, un cartó, goma eva, tampons d’ampolles de vi o cava i decora’ls com tu vulguis!

Una manualitat molt senzilla que encantarà a tots els membres de la família!

 

 

  1. Fanalets personalitzats

Als teus fills els hi farà molta il·lusió incorporar a les seves habitacions llums fetes per ells mateixos. Per això et proposem una llum decorativa molt original: els fanalets amb espelma.

Què necessites? Paper de forn, palets de fusta i colors. En el paper, dibuixa el que vulguis o escriu una frase que t’encanti i et motivi en aquests dies de confinament. Després, crea l’estructura i encén una espelma, el teu dibuix s’il·luminarà i crearà un ambient increïble!

Quina és la manualitat que més t’agrada? Nosaltres no sabríem quina decidir! Crea les teves manualitats i envia’ns les teves fotografies, ens encantaria compartir-les a les nostres xarxes socials!

No et perdis les següents propostes que tenim per tu i per la teva família. Les podràs descobrir al nostre Facebook, Instagram i, com sempre, en el nostre blog!

No t’oblidis quedar-te a casa perquè tots podem lluitar en contra d’aquesta pandèmia!