Color It realitza tallers a les escoles de Sant Cugat i voltants

Una de les nostres passions és fer arribar la pintura i la creativitat als més petits. Veure com combinen els colors, com inventen, com creen… ens fa gaudir molt amb ells. A les escoles és potser un aspecte que no es treballa tant, per això hem preparat uns tallers de pintura per escoles que podem fer tant a la mateixa escola o a ColorIt i que sigui l’escola qui ens vingui a veure. Ens adaptem al que més convingui.

Sortides escolars a Sant Cugat, Rubí, Terrassa, Cerdanyola, Sabadell…

Durant l’horari escolar organitzem tallers de pintura prèviament pactats amb els tutors. Ens adaptem a les edats de cada grup de nens i els oferim diferents materials no tòxics i tècniques perquè treballin la pintura de ceràmica. Els ensenyem tot el procés i els donem la peça acabada, que podran ensenyar orgullosos a les seves famílies. L’activitat dura unes dues hores.

Ens desplacem a les escoles per fer tallers de pintura de ceràmica

– Tallers extraescolars: en horari de després d’escola, som nosaltres que podem anar cap allà i oferir als alumnes un taller extraescolar de pintura de ceràmica. Les nostres educadores prepararan un programa semestral i treballaran amb els nens diferents activitats i tècniques de pintura.

També poden fer tallers extraescolars familiars puntuals en dies assenyalats, amb una temàtica concreta.

– Tallers de ceràmica en horari escolar: ens desplacem amb tot el material i educadores per fer tallers setmanals que es poden incloure dins del projecte educatiu de l’escola.

També activitats puntuals que es vulguin organitzar per exemple pel dia del pare, dia de la mare, Sant Jordi, Nadal o la festa de l’AMPA de l’escola…

Ens adaptem a horaris i necessitats amb la il·lusió d’acostar la nostra experiència i passió a les escoles i als més petits.

Què aprendran? Estimularan la seva creativitat, treballaran la motricitat fina, fomentaran la concentració i l’aprenentatge dels colors. I es podran endur un bon regal a casa.

Si penses que a la teva escola pot ser d’interès, passa el nostre contacte:

Email: colorit@colorit.es

Telèfon: 636560009