COLOR IT et desitja unes bones festes i un feliç any nou

S’acosta ja el Nadal i amb ell les tan esperades festes on la nostàlgia i l’amor ens envaeixen. Una època on s’acostuma a fer una mirada enrere i analitzar tot l’any viscut, veure els errors que hem comès per aprendre d’ells; gaudir de les alegries, dels bons moments viscuts i de les bones notícies que hem tingut; recopilar els nostres èxits i els nostres fracassos; com també adonar-nos de qui ha estat dia rere dia al nostre costat. I això és el que volem fer des de COLOR IT en aquest article, compartir amb tots vosaltres la valoració d’un any ple d’èxits i d’agrair per sobre de tot a aquelles persones que han confiat en nosaltres i han cregut en el projecte.

Aquest 2019 ha fet que la família de COLOR IT creixi més que mai. Aquest any han estat més les persones que ens han conegut i que han volgut quedar-se al nostre costat mes rere mes per gaudir amb nosaltres de l’art i de la màgia que aporta la creació de peces de ceràmica.

Un any més, hem pogut gaudir dels nostres casals: el Casal de Setmana Santa, el d’Estiu o el Casal de Nadal que avui obre les seves portes! Desenes de nens han assistit setmana rere setmana a un casal ple de diversió, d’aprenentatge, de companyonia, d’art, de creativitat i de molta, molta imaginació! Infinitat de manualitats i de peces de ceràmica han estat creades aquest any per decorar les nostres cases, o bé, per fer un regal molt especial.

Hem viscut també dies especials, com el Dia Internacional de la Dona o el Dia Mundial dels infants, hem dedicat activitats i tallers per celebrar el Dia Mundial dels Discapacitats, de l’Autisme i de les Malalties mentals. Com també, hem destinat cada dia de la setmana a cuidar a un col·lectiu específic: mares amb nadons, adolescents o gent gran, entre d’altres.

La castanyada, Halloween, Sant Jordi i altres festivitats també han estat molt present amb nosaltres, emprant les nostres peces de ceràmica, activitats i tallers entorn d’aquestes temàtiques. També hem tingut el privilegi de celebrar molts aniversaris, des de festes de nens de quatre anys fins a adults. Així doncs, totes les edats han passat pel nostre espai creatiu per convertir el seu dia en un dia especial i únic, pintant i elaborant una peça que es convertirà en un bonic record.

I què me’n dius de la nostra cafeteria? Que ha estat durant l’any al nostre servei per oferir els millors productes, de qualitat, ecològics i d’una gran varietat: dolços, entrepans, tota mena de tes, el millor cafè de la ciutat, i refrescants i deliciosos smoothies per gaudir plenament de l’estiu. Un espai ideal per compartir amb els que més estimem mentre l’art i la creativitat van dominant les nostres mans per crear un peça increïble!

El nostre blog també t’ha acompanyat aquest any per explicar-te les nostres novetats, serveis com festes d’aniversari, informar-te dels nostres tallers i posar-te al dia de tots els temes que ens envolten: beneficis de l’art en les persones, el paper de l’amistat en la societat, els avantatges del te i el cafè o l’evolució de la ceràmica al llarg de la història.

Per altra banda, la sostenibilitat aquest any ha tingut més pes que mai en el nostre espai, per aquest motiu, hem utilitzat productes reciclats i no contaminants pel planeta per, d’aquesta manera, contribuir, de mica en mica i en la mesura en què podem, en el respecte pel medi ambient.

Un any, com pots comprovar, ple de sorpreses, de diversió, de creativitat, d’estima i il·lusió! Un any on, com hem dit anteriorment, volem a agrair a totes i cada una de les persones que han cregut en aquest projecte i que han aportat el seu gra de sorra perquè sigui creixen com ho està fent any rere any. Gràcies per compartir amb nosaltres aquest 2019, esperem que aquest nou any puguem compartir moltes més experiències al teu costat!

COLOR IT et desitja molt bones festes i un gran any 2020!