En COLOR IT et desitgem bones festes

En uns dies el Nadal entrarà per les nostres portes. Un Nadal molt poc típic dels viscuts anteriorment. Pels que ens encanten aquestes festes tan màgiques, ens entristeix no poder-les celebrar com ens mereixem i volem. No obstant això, tenim present que el primer és el primer, i en aquest cas, el més important és la nostra salut.

Estem deixant enrere un any que, ningú podrà negar, ha estat molt complicat, difícil de viure i de gestionar. Viure una pandèmia en la nostra pell és un assumpte que mai pensàvem que succeiria. Un confinament, el tancament de negocis, escoles… Sense dubte, una pandèmia que ens ha portat una crisi social, econòmica i sanitària que, encara avui en dia, estem intentant solucionar per tirar endavant.

A COLOR IT hem hagut de patir un fort cop, primer amb el confinament i tancament de negocis, i després amb el tancament de la restauració com a mesures implementades per aturar les onades de contagis. No obstant això, hem intentat per tots els mitjans estar sempre al teu costat, d’una manera o una altra, però fer-te sentir que allà estàvem i que no marxàvem, tot i que físicament no hi érem.

Vam fer néixer un nou servei, el de venda online, també anomenat Take away, on vam voler donar l’oportunitat als nostres clients fidels i els potencials amants de la pintura d’obtenir aquelles peces de ceràmica, pintures i materials que desitgessin per pintar a casa, amb una recollida a diferents punts del Vallès Oriental i Occidental, i del Barcelonès.
Tot un èxit que ha permès als amants de la pintura en ceràmica poder gaudir d’aquesta a casa seva amb els que més estimen! A més a més, hem volgut donar totes les facilitats possibles pels nostres clients: un procés de venda online ràpid i senzill, diferents punts de recollida per facilitar la mobilitat dels usuaris, la rapidesa de l’enviament i la recollida, com també, una atenció personalitzada per cadascú.

Però no només estem orgullosos d’aquest nou servei que ha nascut en ple confinament i ens ha permès estar més en contacte amb tu, sinó també estem molt contents d’haver pogut portar a terme les nostres activitats dirigides de cada any, tant d’estiu com de Nadal. I ha estat possible gràcies al nostre esforç per implementar les mesures adequades perquè tant nens com monitors estiguessin 100% protegits del contagi, a la vegada que la diversió i l’entreteniment envaïen COLOR IT.

La nostra cafeteria també ha seguit oferint, en els mesos d’obertura, productes de qualitat com portem anys i anys fent. Des d’un exquisit aperitiu, passant per entrepans variats, productes per celíacs, menjar ecològic i de proximitat, fins a begudes refrescants o calentes. I ja que parlem de begudes calentes: tenim una novetat per acabar amb èxit aquest 2020: el nostre Christmas Coffee!

A COLOR IT te deseamos felices fiestasVols saber les propietats d’aquest nou cafè? És d’Etiòpia, un cafè delicat, afruitat, recol·lectat manualment i assecatge en llits africans. Ha aconseguit una gran puntuació per la SCAA, ja que el seu procés de maduració i d’assecatge ha estat innovador i diferent del comú. A més a més, conté un deliciós sabor a maduixa, caramel i canyella que el fa ser encara més nadalenc.

I, per acabar, volem desitjar-te unes BONES FESTES que gaudeixis amb els teus la màgia del Nadal, i amb la mirada abracis ben fort a aquells que estimes. T’esperem a la tornada de festes!