casal_artistic_sant_cugat

Color It, el teu casal d’estiu a Sant Cugat

Arriba l’estiu i les vacances escolars i els pares i mares ens trobem amb el mateix dilema de cada any. Com podem compaginar les vacances dels nens amb la nostra jornada laboral? Si no tenim ajuda externa (o no volem abusar-ne) i si volem que el nostre fill/a segueixi estant en contacte amb altres nens de la seva edat, el casal d’estiu és l’opció per a moltes famílies.

Des de Color It volem ampliar l’oferta de casals d’estiu a Sant Cugat, oberts a tothom, evidentment també de Barcelona i voltants (Rubí, Cerdanyola…).

Què busquem en un casal d’estiu?

Al nostre entendre, i en això basem  la nostra proposta de casal, hi ha algunes necessitats que han d’estar cobertes:

1. Flexibilitat: un casal d’estiu amb horaris flexibles perquè cada família pugui fer-lo servir en les estones que més els convingui. I hem dedicat també setmanes de casal d’estiu al mes d’agost per a aquelles famílies que no poden disposar de tot el mes.

2. Aprenentatge lúdic: més que mai i més que a l’escola, els nens han de venir a passar-ho bé, a estar relaxats i a tenir un horari, però el menys rígid possible. Ja han passat tot un curs a l’escola i ara toca anar a un ritme més tranquil, aprendre, però també jugar molt.

3. Professionalitat: el casal d’estiu és una proposta lúdica, però ha d’estar portada per professionals de l’educació. Que ajudin els nens en les seves activitats i que estiguin formats per acompanyar-los correctament en qualsevol dels aspectes del seu dia a dia al casal.

Casal d’estiu artístic i creatiu a Sant Cugat

Ja sabeu que ens agrada que els nens desenvolupin la seva vessant més creativa, a vegades la gran oblidada a les escoles. Per això el casal que hem preparat no podia ser un altre que un casal creatiu on pintarem ceràmica, treballarem el fang i farem manualitats amb diferents materials (scrapbook, paper mache, joieria etc ..) que permetran als nens iniciar-se en aquestes tècniques.

A més a més també farem jocs creatius que fomentin l’expressió i imaginació, tant en les nostres sortides al parc com a l’aula.

Així és com serà un dia al nostre casal:

  • Arribada i jocs per conèixe’ns millor
  • Estona per activitat de pintura de ceràmica (exemple: pintem amb stencils, tampons de goma, esponges  y cintes adhesives)
  • Sortida i esmorzar al parc central de Sant Cugat
  • Estona per experimentar amb altres tècniques artístiques (exemple: scrapbook)
  • Sortida al parc central
  • Dinar amb el càtering de Pasta Boixa
  • Jocs creatius
  • Estona per activitat creativa (exemple: fem el nostre joc de taula)
  • Recollida

El casal està pensat per a nens i nenes a partir de primària i tindrà lloc durant 8 setmanes que aniran des del 26 de juny al 4 d’agost i del 28 de agost al 8 de setembre. Els horaris són molt flexibles i us permetran escollir diferents hores,  per dies o per setmanes.

Si voleu més informació podeu contactar aquí:

Email: colorit@colorit.es

Telèfon: 636 56 00 09.