Celebramos el día mundial del arte

Celebrem el Dia Mundial de l’Art a COLOR IT

L’art, un conjunt de disciplines, realitzades per l’ésser humà amb una finalitat molt clara: crear peces estètiques i simbòliques a través de tècniques, regles i criteris diferents. I és que, com bé el seu nom representa (ars, artis en llatí que vol dir Tècnica) l’art es basa en la creació de pintura, escultura, literatura, música, art escèniques, audiovisual, entre d’altres, a través de certes tècniques. I, aprofitant que aquest pròxim 15 d’abril és el Dia Mundial de l’Art, volem que sigui el nostre gran protagonista de l’article d’aquesta setmana.

En el 2019, la UNESCO en la 40a reunió de la Conferència General va voler proclamar aquest dia per donar-li un espai a l’art, promoure el seu desenvolupament i la seva difusió. Una disciplina que aporta a l’ésser humà infinitats de beneficis, nodrint la creativitat, desenvolupant la coordinació, creant un vehicle de comunicació i d’expressió, representant un moviment, una societat, un món, i fent néixer un símbol de bellesa.

Una manera d’enfortir els vincles artístics i de promoure l’art en la societat és celebrant, any rere any, aquest dia, creant esdeveniments, fires, conferències, tallers, classes obertes, i convidant a la gent que visiti museus, i a què cada racó del nostre planeta es vesteixi d’art i tinguin presència tots els tipus de disciplines.

Són moltes les coses que s’han de celebrar i compartir en aquest dia tan màgic, que es va dedicar al naixement d’un dels cèlebres personatges d’art, Leonardo Da Vinci, pintor, escultor, arquitecte, poeta, dissenyador, i molt més!

Crea art a COLOR IT

La pintura és l’art que ens representa a COLOR IT. Per aquest motiu, per nosaltres és molt important aquest dia i el volem compartir al teu costat, creant, pintant, deixant volar la imaginació i seguint el ritme de les nostres mans.

Pinzells, pintures, peces de ceràmica, tècniques de pintura i tota mena de materials seran els grans protagonistes d’aquest dia tan important per a la societat. Que tota aquesta barreja d’eines, materials i coneixements aconsegueixin expressar allò que sents, allò que penses, allò que desitges!

Et donem dues opcions perquè puguis gaudir de la pintura en ceràmica aquest 15 d’abril. En primer lloc, pots venir a la nostra cafeteria creativa i demanar la teva taula (o reservar-la prèviament). Allà trobaràs un gran ventall de peces i dissenys per poder pintar i crear amb l’estil que tu vulguis! A més a més, podràs gaudir d’una exquisida carta de begudes, entrepans i rebosteria que t’acompanyaran en aquest moment tan creatiu.

En segon lloc, podràs envair d’art casa teva gràcies al nostre servei Take away, amb el que podràs aconseguir un kit amb les peces que desitgis, així com les eines, materials i pintures que requereixis. Te’l portarem a casa i te’l recollirem per lacar i fornejar la peça, posteriorment!

No creus que és una bona manera de celebrar aquest dia? Anima’t i aposta per COLOR IT!