festa_aniversari-blog

Celebra la teva festa d’aniversari a Sant Cugat

Ens passa a molts pares que tenim els nens nascuts en els mesos més freds de l’any que no podem fer les festes d’aniversari als parcs. És arriscat en cas de pluja, vent o molt fred i moure tots els convidats és una odisea.

Per això si estàs buscant un lloc per celebrar una festa d’aniversari a Sant Cugat a Color It ho pots fer. Hem pensat en una proposta diferent, allunyada del típic parc de boles, sucre pels núvols i nens atabalats. La nostra oferta és fidel als nostres valors i t’oferim un espai molt cuidat, amb berenar bo i alhora saludable i una activitat perquè la gaudeixin tots junts i a més a més s’enduguin un regal a casa.

Les festes d’aniversari que organitzem poden ser també temàtiques. Hem tingut festes de Halloween, festes de Harry Potter… Sempre hi ha una estona per jugar i berenar i un espai de taller, supervisat per una de les nostres educadores. Els infants marxen molt contents, amb el plus afegit que s’emporten un regal a casa fet per ells mateixos.

T’obrim les portes de la nostra sala privada perquè el teu fill/a pugui passar una bona estona amb els seus amics. Hi ha diferents opcions en quant a preus i serveis inclosos i ens adaptem al màxim a les teves necessitats.

Color IT- Festa d’aniversari Bàsic:

Activitat de pintura amb educadora (1 monitora cada 6/10 nens en funció de l’edat). Peça a pintar: Plat, tassa o figura. Duració: 2h. Preu: 16 €/nen. Pastís opcional: suplement de 15 euros.

Color IT- Festa d’aniversari Bàsic + Entrepans:

Activitat de pintura amb educadora (1 monitora cada 6/10 nens en funció de l’edat). Peça a pintar: Plat, tassa o figura. Entrepans.  Duració: 2h. Preu: 17 €/nen. Pastís opcional: suplement de 15 euros.

Color IT-Festa d’aniversari Plus:

Activitat de pintura amb educadora. Peça a pintar: guardiola, caixeta o plat gran. Duració: 2h Preu: 18 €/nen. Pastís opcional: suplement de 15 euros.

A més a més, els dilluns, dimarts i dimecres a la tarda oferim un 10% de descompte en la teva festa infantil.

Les festes són principalment pensades per als més petits de la casa, però també organitzem celebracions per a totes les edats i de tot tipus: comunions, baby showers, festes per a adults creatius, events d’empresa, i, fins i tot, festes a casa. Si prefereixes un taller a casa teva, portem tots els estris perquè ho pugueu fer allà.

A Color It volem fer realitat l’oferta de festes d’aniversari a Sant Cugat de qualitat i diferents. Explica’ns el que vols i ho farem possible.