beneficis art 1

Celebra el Dia Mundial de l’Art i descobreix els seus beneficis per a totes les edats

L’art és present en les nostres vides de moltes formes diferents, a més de poder-ho admirar, practicar-ho és una de les activitats que més beneficis ens brinda en totes les etapes de la vida.  Aquest 15 d’abril se celebra el Dia Mundial de l’Art i com a COLOR IT és una activitat que ens encanta i que creiem que aporta molts avantatges a tothom que el practica, volem animar-te a reservar taula per a venir al nostre espai creatiu, on podràs deixar volar la teva imaginació i explorar la teva creativitat.

Gaudeix de l’art a COLOR IT

A totes les edats, és fonamental promoure la creativitat, la curiositat i el pensament crític, elements que es poden incentivar gràcies a l’art. Per aquest motiu, els experts consideren que és una activitat que ha de practicar-se de manera  imprescindible, ja que totes les persones, tant grans com petites, es podran veure beneficiades per la pràctica de les activitats d’expressió artística.

Quins beneficis t’aportarà la creació artística?

A COLOR IT animem a totes les persones, siguin de l’edat que siguin, que s’acostin al nostre espai, on podran practicar l’art, mitjançant la pintura de ceràmica, i gaudir d’un moment creatiu i relaxant. Si vols conèixer més sobre els beneficis que aportarà l’art en la teva vida, els nostres professionals destaquen els següents:

beneficis art 2

  • Potència la creativitat: Un dels beneficis que volem destacar a COLOR IT, perquè ens encanta, és que l’art ajuda a explorar i deixar volar la seva creativitat i imaginació. A més, en proporcionar llibertat total, les nostres activitats artístiques ajuden a reforçar i incrementar l’autoestima, de totes les persones que les practiquen
  • Reducció de l’estrès: El nostre dia a dia està ple de responsabilitats que provoquen estrès i malestar. La pintura de ceràmica és una activitat que redueix els nivells d’estrès i ansietat, ja que practicant-la et sentiràs més relaxat, perquè la teva ment estarà concentrada en la creació artística.
  • Estimula el cervell: L’art és una meravellosa forma de millorar la funció cognitiva d’infants, adolescents, adults i persones de la tercera edat. Gràcies a la seva pràctica, pots veure un increment i millora de la teva memòria i la teva concentració.

 

Potència la teva imaginació gràcies a les nostres activitats

Celebra el Dia Mundial de l’Art, reservant taula a COLOR IT, on tant grans com petits podreu despertar la vostra creativitat i imaginació, mentre pinteu ceràmica i us divertiu. Gaudeix d’un espai acollidor, on l’art és present en tot moment i descobreix com pintar ceràmica us proporcionarà una gran quantitat de beneficis. Us hi esperem!