Celebra el Día Mundial de la Relajación

Celebra el Dia Mundial de la Relaxació amb les activitats que et proposem

Celebra el Día Mundial de la Relajación

Aquest 15 d’agost és el Dia Mundial de la Relaxació i, com ja deus saber, a COLOR IT som tot uns experts i expertes en aquest art. Cada dia, son moltes les persones que venen a passar una estona tranquil·la amb nosaltres, omplint d’alegria i de color el nostre espai. Perquè… vivim en un món molt atrafegat! Tant, que moltes vegades és necessari prémer el botó de pausa i oblidar totes les preocupacions. Existeixen moltes maneres de relaxar-se, i a COLOR IT practiquem algunes d’elles, al mateix temps que treballem tres pilars fonamentals: concentració, comunicació, i molta creativitat

Per què se celebra el dia mundial de la relaxació?

Tots els dies mundials pretenen fer-nos prendre consciència d’alguna cosa. En aquest cas, el Dia Mundial de la Relaxació posa de rellevància la importància de dedicar-nos temps a nosaltres mateixos, i realitzar activitats que frenin el nostre agitat ritme de vida per a aconseguir un estat de tranquil·litat i descans, tant físic com mental.

Aquest dia s’ha anat popularitzant molt en els darrers anys, encara que, ningú sap realment com va sorgir ni des de quan es commemora. El que sí que podem dir-te és com celebrar-ho. A més, aquest any coincideix amb un festiu nacional, així que no tens excusa per a gaudir-ho com mereixes.

Què fer per a celebrar el Dia Mundial de la Relaxació?

El nostre mètode preferit de relax? Pintar ceràmica! Són molts els que ja han començat a referir-se a la pintura de ceràmica com el nou ioga pels efectes terapèutics que comporta. Es tracta d’una activitat capaç d’induir-nos a un estat de serenitat i placidesa, allunyant-nos de l’estrès i dels problemes que puguin sorgir en el nostre dia a dia. 

 

EL NOSTRE BLOG

A COLOR IT, estem de vacances fins al 28 d’agost, però no podíem deixar-te passar aquest dia sense nosaltres. És per això que hem volgut seleccionar algunes de les activitats que pots fer per a celebrar aquest dia:

  • Acolorir mandalas.
  • Fer meditació mindfulness
  • Veure l’alba o el capvespre a la platja.
  • Passejar per la natura.
  • Fer puzles amb música relaxant.

Recorda que, el que el Dia Mundial de la Relaxació intenta transmetre’t, és la importància de tenir moments com aquests diàriament, així que no el celebris només avui. Celebra-ho tots els dies! T’esperem al setembre a COLOR IT.