Día Internacional de la Cerveza

Celebra el Dia Internacional de la Cervesa en COLOR IT

Aquest divendres 7 d’agost se celebra ni més ni menys que el Dia Internacional de la Cervesa! I què millor que celebrar-ho en un dels teus locals preferits de Sant Cugat, a COLOR IT! Tenim per a tu i pels teus acompanyants un extens catàleg de diferents cerveses d’ampolla i tirador, de la mà de les millors marques del sector. Perquè volem que aquest estiu et refresquis i espantis la calor amb una refrescant cervesa. Brindem plegats?

Tot i que no se sap del cert quan va aparèixer a les nostres vides la cervesa, els experts daten que podria ser, aproximadament, en l’any 4 000 abans de Crist, en l’època dels Sumeris, on s’elaborava una espècie de cervesa anomenada “alulu” amb extracte de civada. Així doncs, sense dubte, és una de les begudes fermentades més antigues de la història.

Però com podem saber qui va crear la cervesa? A través d’estudis antropològics i arqueològics podem descobrir i apropar-nos al seu origen. Per exemple, es van descobrir unes taules d’argila amb unes inscripcions que registraven l’ús d’aquesta beguda, amb la que es venerava a la Deessa Ninkasi. No obstant això, no va ser fins a l’època egípcia quan el consum de la cervesa no va ser clara i consolidada, un moment on es consumia i es comercialitzava. Un fet que s’ha pogut demostrar a través de jeroglífics i objectes de fusta.

Sense dubte, l’evolució de la cervesa al llarg de la història ha estat increïble, ja que ha acabat sent una de les begudes més consumides al món, amb més varietat i amb multitud d’empreses que la fabriquen i la comercialitzen. I l’explicació de l’èxit d’aquesta beguda en la societat pot ser el seu refrescant i exquisit sabor. Una beguda feta d’aigua i civada que ha omplert infinitat de taules i ha acompanyat infinitat de moments des del seu naixement.

Día Internacional de la Cerveza en Color ItI com no, una beguda tan important com la cervesa no li podia faltar el seu dia? El primer divendres de cada agost se celebra el dia de la cervesa des del 2007. Una tradició que va començar en un petit bar de Santa Cruz, a Califòrnia.

I per festejar aquest dia, creiem que la millor manera de fer-ho és venint a la nostra cafeteria! Tenim moltes propostes cerveseres per a tu de la mà d’una de les marques de cervesa més reputades del sector, Moritz. A més a més, de la seva gran varietat i el seu sabor tan i tan increïble.

T’esperem a COLOR IT per brindar amb una cervesa a la mà!