ACTIVITAS CREATIVES A SANT CUGAT: CASALS A SANT CUGAT

Si busques un casal de Nadal a Sant Cugat, que sigui familiar, que sigui creatiu i on els nens aprenguin i s’ho passin d’allò més bé, no busquis més.

A Color It fem casals molt familiars, on els nens estan atesos per educadores professionals i on els ensenyem a pintar ceràmica i altres tècniques plàstiques diferents de les que aprenen a l’escola.

CASAL DE CERÀMICA I ARTS PLÀSTIQUES

Un dels nostres objectius és que els nens se sentin lliures d’experimentar, provar i equivocar-se sense por i que sentin l’orgull d’haver creat una peça amb les seves propies mans i la seva imaginació.

L’aprenentage que fa cada nen el fa d’una manera lúdica, seguint el seu ritme, d’una manera més flexible i tranquila que a l’escola.

Treballem principalment amb peces de ceràmica pintades, que durant el casal de Nadal, estan relacionades amb temàtica nadalenca. Les decorem i les pintem fent servir diferents tècniques i eines com els silkscreens, els segells, els perfiladors…

Totes les coses que fan al casal de Nadal les poden fer servir: boles per penjar a l’arbre, plats per a menjar o rebre els reis mags, estrelles de Nadal… Cada nen s’endú les peces que fa a casa i és una satisfacció veure com d’orgullosos estan després de cada treball.

CASAL AMB SORTIDES DIÀRIES AL PARC DE SANT CUGAT

Sempre que el temps ho permeti, a mig matí, per esmorzar, sortim a córrer, jugar i prendre l’aire al parc central de Sant Cugat. Fem jocs lúdics, ens movem, ens coneixem millor… i fem un descans després d’haver estat molt concentrats.

CASAL FLEXIBLE PER A LES FAMÍLIES DE SANT CUGAT I VOLTANTS

Si d’alguna cosa en som conscients a Color It és de que cada família és un món i té unes necessitats diferents. Per això ens adaptem a vosaltres i oferim horaris flexibles que us permeten escollir entre diferents dies i horaris.

Hi ha la possibilitat de que es quedin també a dinar, amb menjar del càtering casolà de Pasta Boixa.

AIXÍ ÉS UN DIA AL NOSTRE CASAL DE NADAL

Perquè us feu una idea de les activitats que fem, així seria un dia al casal de Color It.

·         Arribada i jocs per conèixe’ns millor

·         Estona per activitat de pintura de ceràmica (exemple: pintem amb stencils, tampons de goma, esponges  y cintes adhesives)

·         Sortida i esmorzar al parc central de Sant Cugat

·         Estona per experimentar amb altres tècniques artístiques (exemple: scrapbook)

·         Sortida al parc central

·         Dinar amb el càtering de Pasta Boixa

·         Manualitats o pintura de ceràmica

·         Recollida

PREUS I SETMANES

El casal està pensat per a nens/es a partir de primer de primària i estan dirigits per personal titulat.

Els casals es realitzaran 27-28 i 29 de Decembre 2017 i 2-3-4 i 5 de Gener 2018

Preu/dia
Matins de 9-13.30h 22 eur
Matins + dinar. de 9-14.30h 30 eur
Tot el dia de 9-17h 48 eur

(acollida de 8.30-9h i 14.30-15h gratuïta)