cafeteria sin gluten en sant cugat

La nostra cafeteria sense gluten a Sant Cugat

Pocs espais hi ha tan únics com COLOR IT, un projecte que va néixer fa uns anys per aportar a la societat i a la ciutat un espai diferent, on s’uneix el servei d’una cafeteria amb l’essència d’un lloc on crear i pintar ceràmica. Són moltes les persones que des de la nostra inauguració han passat per aquest espai per compartir, amb els que estimen, un moment especial, creatiu, divertit i original. Avui volem dedicar el nostre apartat de blog a parlar de la nostra cafeteria, dels nostres productes i del nostre raconet lliure de gluten, per aquells celíacs que també volen gaudir d’un bon esmorzar o berenar mentre creen ART!

Productes saludables, ecològics, de qualitat, com també, sense gluten són els que trobaràs protagonitzant la nostra carta de begudes, entrepans, esmorzars o berenars. I és que si alguna cosa tenim clara a COLOR IT, és que volem oferir el millor servei amb els productes de més qualitat i proximitat. Sense dubte, la nostra cafetera és un espai ideal, tranquil, confortable per treballar, per fer un aperitiu amb un amic o familiar o, simplement, per llegir un llibre i desconnectar de la rutina. Tot i que, ja saps que a COLOR IT la nostra activitat preferida és pintar en ceràmica! I és possible gaudir d’aquesta mentre assaboreixes un exquisit aperitiu, gràcies a les nostres pintures no contaminants ni tòxiques!

productes ecològics sense glutenEl nostre espai sense gluten permet als celíacs poder gaudir d’aliments saludables de la mà d’una marca molt prestigiosa: Zealia. Una empresa que es dedica, exclusivament, a l’elaboració de productes ecològics sense gluten. Per tant, són productes que pot consumir qualsevol persona però que, sobretot, beneficia a aquelles que pateixen al·lèrgies i intoleràncies alimentàries, especialment als celíacs. Vols descobrir la nostra carta sense gluten? Trobaràs des de magdalenes, briox de pastanaga i gingebre fins a delicioses galetes.

I què ens dius dels nostres productes d’estiu? Refrescants smoothies de mango, plàtan o mandarina, entre d’altres; smoothies 100% naturals com el nostre deliciós coconut crush, de pinya i coco; els nostres tes gelats de mandarina i taronja vermella, de granada o de mango que es poden combinar amb llet. I els nostres frappelatte? L’especialitat de la casa! Ah! I no ens volem deixar de citar els nostres batuts i gelats de diferents sabors.

A què esperes per venir a compartir una increïble estona a la nostra cafeteria creativa de Sant Cugat? Anima’t a crear i compartir mentre gaudeixes d’una variada i exquisida carta!