CAFETERIA AMB WIFI PER TREBALLAR I TENIR UNA ESTONA PER A TU

Avui et volíem parlar del nostre WIFI gratuït! Sí, sí, del WIFI. Per nosaltres és important perquè quan vam pensar en el projecte de Color It el nostre objectiu era que fos un lloc de relax, acollidor i on et sentissis com a casa. I ja se sap que avui dia, per estar com a casa, es necessita connexió a internet, oi?

Una cafeteria per anar a treballar a Sant Cugat

Volem que el nostre espai de cafeteria et pugui servir també com a complement a l’oficina o a la taula d’estudi de casa.

Que portes tooooot el dia estudiant per als exàmens i ja estàs fart de les 4 parets de la teva habitació? Baixa el portàtil a Color It, et preparem un bon suc de fruita fresca i pots continuar una estoneta més des d’allí.

Has de fer una feina amb un grup de treball i no sabeu on quedar? A Color It tenim taules grans on hi cabeu tots i podeu parlar i treballar amb tranquilitat.

Que ets autònom i treballes desde casa i tens ganes de cambiar d’aires de tant en tant? Vine un dia a la setmana a treballar des de Color It. Tenim cafès de selecció, tès i entrepans per acompanyar-te en la feina.

Hem creat un espai acollidor, amb taules de diferents mides, de fusta, amb molta llum natural, un espai de sofà, menjar saludable i WIFI gratuïta perquè pugui ser la teva cafeteria de Sant Cugat per treballar.

Ho veniu a provar?