Benvinguda primavera, hola manualitats primaverals

Aquest diumenge, 20 de març, hem acomiadat a un hivern més càlid que gèlid i més sec que plujós, per donar-li la benvinguda a una de les estacions de l’any on els colors, les olors i la felicitat brillen més fort que mai. I per poder festejar l’entrada d’una de les estacions de l’any més estimades per la societat, a COLOR IT volem proposar-te alguna de les manualitats més primaverals.

Abans de mostrar-te quines són les manualitats que hem pensat que pots fer amb la teva família, volem explicar-te una informació rellevant de la primavera. En aquesta estació de l’any, en l’equinocci de la primavera, la Terra es troba en el centre del Sol, posicionant-se en una mateixa distància entre els dos hemisferis que la conformen. Així doncs, el que provoca aquest fenomen és que hi hagi les mateixes hores de dia que de nit.

Per aquest motiu i d’altres, com la temperatura, la llum, els paisatges i els ambients, sempre s’ha dit que la primavera és una temporada que inspira, a la perfecció, a la creació artística. És per aquest motiu que molts artistes, pintors o escriptors, usaven aquesta època de l’any com a símbol de la joventut, la fertilitat, l’enamorament o la felicitat.  Així doncs, aprofitarem aquesta inspiració per crear manualitats i peces de ceràmica d’allò més especials! 

Manualitats primaverals per a totes les edats

Conillets de Pasqua

conejito_manualidades_colorit

Com ja saps, la Setmana Santa està a la cantonada. I què millor que celebrar l’entrada de la primavera que creant els conillets més especials que guarniran la teva llar aquests dies de Pasqua. 

Què necessites?

  • Cartolina marró i rosa.
  • Tisores.
  • Un retolador negre.
  • Cola.

Quins passos has de seguir?

  1. Dibuixa en la cartolina marró la silueta d’un conill (part de les orelles i el cap) i retalla les parts.
  2. Construeix com una petita capsa per crear el cos del conill, tal com veus a la fotografia i uneix el cap amb el cos.  
  3. Dibuixa i retalla dos rodones per crear els peus. 
  4. Dibuixa i retalla sis esferes petites i dues més grans, per crear les empremtes del conillet amb la cartolina color rosa. En aquesta mateixa, crea l’interior de les orelles i el nas i enganxa’ls.  
  5. Enganxa les empremtes als peus.
  6. Dibuixa els ulls, els bigotis i la boca amb el retolador negre. 

Postals primaverals

materiales-niños-pequeños

Sabies que una postal pot ser un autèntic mirall de què és la primavera? Fixa’t de quina manera pots decorar una postal de la manera més primaveral possible. 

Compra teixits blans i dibuixa en ells les figures que tu desitgis. T’aconsellem que utilitzis molts colors vius, com el groc, el vermell, el rosa, el blau cel… 

Quins materials necessites?

  • Teixits blancs.
  • Pintura o retoladors bons, que pintin els teixits. 
  • Tisores. 
  • Fils o cordons de colors. 
  • Un paper de color, com el de la fotografia. 

Quins passos has de seguir?

  1. Decora primer de tot el tèxtil que has comprat, creant les siluetes i les figures que vulguis i amb els colors que desitgis. 
  2. Retalla els teixits en forma de pètals de flors. 
  3. Uneix els pètals en un mateix cordó o fil i passa’l d’una cara a l’altra del paper. Si creus que és complicat per a tu, pots enganxar les flors amb cola en el paper. 
  4. Fes el mateix en l’altra cara de la postal.
  5. Escriu en l’interior del paper tot allò que vulguis expressar a aquella persona a la qual enviaràs la postal de primavera. 

Pintar peces de ceràmica

taza-aretesanal-infantil-pinturas

Com sempre, per finalitzar, volem mostrar-te alguna peça de ceràmica que els nostres clients i clientes han fet, amb motiu d’alguna de les temàtiques que volem tractar, en aquest cas, la primavera. I és que, amb pintura, un pinzell, imaginació i passió, es poden crear peces molt boniques, com aquesta! 

Dirigeix-te al nostre apartat Take Away i fes-te amb el teu kit i peça de ceràmica en només uns dies!  

 

I després d’ensenyar-te aquestes manualitats, volem tenir el gust de desitjar-te FELIÇ PRIMAVERA!