Color It: Ara estem més prop de tu!

Si ets de Barcelona, vine a Sant Cugat! Ara estem més a prop de tu gràcies a les noves tarifes del TMB, que et facilitaran venir a Color It per a gaudir d’un dia increïble ple d’art i creativitat.

Vius a Barcelona i vols passar una temps d’allò més lúdic amb la teva família o amb els teus amics?

En el nostre espai creatiu de Sant Cugat del Vallès podràs deixar volar la imaginació i gaudir de totes les qualitats i beneficis que aporta l’art de la pintura ceràmica a grans i petits, mentre gaudeixes prenent un dels millors cafès d’especialitat de Sant Cugat.

Ara Color It està encara més prop teu gràcies a la recent unificació de tarifes de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Des de principis d’any s’ha establert una tarifa plana equivalent a les tarifes de la zona 1 entre diferents municipis de Barcelona, per la qual cosa venir a visitar-nos des de la capital et resultarà més econòmic i accessible que mai. La reducció més important la trobem en la T-10, que es redueix quasi a la meitat, passant de 20,10eur a 10,20eur i el bitllet senzill de 3,10eur a 2,20eur.

I no solament des de Barcelona!

Ara es pot viatjar a Sant Cugat amb preus de la zona 1 des de: Badalona, Badia del Vallès, Barberà del Vallès, Bellaterra, Castelldefels, Begues, Cornellà, Castellbisbal, Esplugues de Llobregat, Cerdanyola del Vallès, Gavà, Cervelló, Hospitalet de Llobregat, Corbera de Llobregat, Montcada i Reixac, Molins de Rei, Montgat, Pallejà, El Prat de Llobregat, La Palma de Cervelló, Sant Adrià del Besós, El Papiol, Sant Boi de Llobregat, Ripollet, Sant Feliu de Llobregat, Sant Andreu de la Barca, Sant Joan Despí, Sant Climent de Llobregat, Sant Andreu de la Barca, Sant Just Desvern, santa Coloma de Gramenet, sant Vicenç dels Horts, Tiana, Santa Coloma de Cervelló, Viladecans i Torrelles.

Per què venir a Color It?

Si busques una activitat diària o setmanal i vols gaudir d’un espai artístic on poder donar regna solta a la creativitat, desconnectar i passar un temps de qualitat al costat dels teus, t’animem que t’apropis a conèixer-nos. El nostre espai està pensat perquè nens, adults i famílies senceres vinguin a passar-s’ho bé.

Des de Color It sempre volem oferir el millor per als nostres clients, per això tots els nostres productes són naturals i comptem amb una àmplia oferta en productes vegans i sense gluten tant per als esmorzars com per als berenars.

Per als adults, disposem també d’una més que interessant carta de cerveses i vins ecològics. Fes-li un cop d’ull a la nostra carta!

No dubtis a escriure a colorit@colorit.es o trucar-nos al telèfon 93 857 59 57 o al 663 826 880 pel que necessitis.

T’esperem a Sant Cugat! T’esperem a Color It!