grapadora

Aquí van uns consells útils per a afrontar el final de les vacances!

Les vacances ja han acabat, i a COLOR IT tornem amb les piles carregades per compartir nous moments plens de colors, somriures i molta creativitat amb tots vosaltres. Però no som els únics  que estem de tornada a la rutina. La majoria de vosaltres ja us haureu reincorporat al treball o haureu iniciat un nou curs escolar. Sabem que moltes vegades tot això pot resultar una mica dur. I és que, durant l’estiu, els horaris canvien i desapareixen, tant que, de vegades fins i tot oblidem en quin dia vivim. És per això que ficar-se de ple a la rutina després de setmanes de pura anarquia horària pot arribar a convertir-se en una muntanya difícil d’escalar. Però avui hem vingut a trencar amb l’estigma, i ho fem amb una sèrie de consells amb els quals t’ajudarem a tornar al teu dia a dia, enfocant les teves accions cap a nous hàbits saludables, d’una manera gradual i carregada d’energia positiva. Comencem?

5 consells per la tornada al col·le i a la feina

Som animals de costums. Això significa que, encara que ens agradi la llibertat que ens brinda el període estival, podem convertir la tornada al col·le o a la feina en un moment feliç, energitzant i creatiu. És important que, en fer-ho, anem pas a pas i sense afanyar-nos massa.

manualidadesUn altre punt important és que, encara que tornem a centrar-nos en els nostres horaris i obligacions diàries, no hem de veure tot això com una “tornada” a la rutina, sinó com el “naixement” d’una nova. Agafa paper i boli, que aquí van els nostres consells:

  1. Abans d’embarcar-te en aquesta nova aventura, pren-te un parell de dies per a descansar, organitzar-te i fer neteja del teu espai personal per buidar la ment.
  2. Marca’t nous objectius per aquest nou curs, enfocant-te a aprendre coses noves o iniciar nous projectes que et motivin al llarg d’aquests mesos.
  3. Durant la setmana, dedica temps a la realització d’activitats creatives que et relaxin o t’ajudin a connectar amb tu mateix/a. Pots visitar COLOR IT de tant en tant, apuntar-te als nostres tallers i veure com el teu art evoluciona amb tu.
  4. Una de les coses més complicades és potser introduir una rutina d’exercicis en el nostre dia a dia. Comença passejant amb tranquil·litat per la natura, i procura mantenir-te actiu o activa durant tot el dia. Jugar amb els teus fills pot ser la forma més divertida de moure’s.
  5. Finalment, és important que creïs noves amistats o recuperis els vincles amb els teus companys de classe o de feina. Junts no hi haurà qui us pari!

 

Des de COLOR IT, esperem que els nostres consells t’ajudin durant aquests propers mesos, i et recordem que ja pots reservar taula amb nosaltres i gaudir de totes les activitats que tenim preparades per a tu. T’hi esperem!