diada sant jordi 1

Aquest Sant Jordi regala originalitat i creativitat amb COLOR IT

Els carrers plens de paradetes amb llibres, roses i amb una atmosfera que es respira única, romàntica i que uneix a petits i grans. Sí, estem parlant d’una de les festivitats que més ens agrada a COLOR IT: la diada de Sant Jordi, que se celebra aquest diumenge 23 d’abril. Sant Jordi és un dia especial per a demostrar el nostre amor cap a tots els nostres éssers estimats en forma de llibre, roses i regals originals, que podem fer amb les nostres pròpies mans, com les peces de ceràmica que trobaràs en el nostre espai creatiu.

Desperta la teva imaginació aquest Sant Jordi

La llegenda explica que a Montblanc, una localitat situada a Tarragona, un feroç i temible drac terroritzava a tots els seus ciutadans, els qui es van quedar sense aliments perquè els hi oferien a la bèstia. Això va propiciar que organitzessin un sorteig en els quals es triava un habitant de Montblanc per a ser la presa del drac i un dia li va tocar ser-ho a la princesa del municipi. Abans de ser devorada, un cavaller, Sant Jordi, va aparèixer per a salvar-la i va matar al drac, de la sang del qual va brollar un roser.

Quin regal original pots fer per a aquesta festivitat?

A partir d’aquesta llegenda, tan coneguda a Catalunya, neix la tradició de regalar llibres i roses, com a senyal d’amor i afecte. No obstant això, si enguany vols ser original i sorprendre els teus éssers estimats amb un obsequi fet a mà amb el qual agrair-los i demostrar la teva afectivitat, a COLOR IT, et portem una llista de manualitats que podeu fer tota la família i amb les quals despertar la vostra creativitat i imaginació:

diada sant jordi 2

  • Un punt de llibre personalitzat: Sant Jordi és el dia en què el llibre adquireix protagonisme. Per això, regalar un punt de llibre fet a mà, pensat i creat expressament per a la persona a la qual vols sorprendre, és una perfecta opció per a complementar el regal literari que li facis.
  • Una figura de ceràmica: No hi ha res com regalar un objecte fet amb les teves pròpies mans, ja que demostra dedicació i atenció especial. Per aquest motiu, a COLOR IT t’animem que aprofitis l’oportunitat de despertar la teva creativitat i imaginació per a fer un regal especial, pintant les nostres peces de ceràmica amb temàtica de Sant Jordi. Al nostre espai creatiu, podràs decorar el que desitgis amb detalls propis d’aquesta festivitat, com, per exemple, roses o llibres.

COLOR IT, el teu espai per a celebrar aquest dia de manera creativa

Encara que aquesta diada de Sant Jordi cau en diumenge i estarem tancats, pots venir qualsevol altre dia de la setmana i realitzar la peça que més desitgis per a regalar als teus éssers estimats per a demostrar-los el teu amor i afecte durant aquesta festivitat tan especial i que ens agrada tant. No ho dubtis més i reserva la teva taula a COLOR IT, on t’esperem encantats, perquè deixis volar la teva imaginació i exploris la teva creativitat.