APRENDE A PINTAR EN CERAMICA

Aprèn a pintar ceràmica amb COLOR IT

Tens com a propòsit en aquest nou any que entra en un mes aprendre a pintar ceràmica? Si és així, et trobes en el lloc correcte, ja que a COLOR IT et podrem ensenyar tota mena de tècniques i maneres de pintar perquè puguis crear peces de ceràmica increïbles i originals. Converteix-te en tot un/a artista de la mà dels nostres professionals!

Sense dubte, la ceràmica és una de les expressions de l’art més autèntiques, que va començar fa segles i segles i que, en l’actualitat, continua sent un gran reclam artístic. L’ús de la ceràmica està molt extensa arreu del món, i per aquest motiu són moltes les persones que s’han sumat a realitzar peces de ceràmica a través de diferents tècniques i estils.

Per poder pintar en ceràmica, és necessari que primer de tot tinguem a mà aquelles eines que volem que ens acompanyin en el procés, i és que no hi haurà bons resultats si les eines no són les adequades i no són de qualitat. Un aspecte que, sense dubte, trobaràs a COLOR IT! Tots els nostres materials estan en perfecte estat i són de qualitat.

Depenen de quina mena de creació vulguis fer, necessitaràs uns utensilis o uns altres. No obstant això, intenta sempre tenir a mà instruments tan indispensables com els que et presentem a continuació: pinzells de diferents mides i gruixos, per poder fer traces distintes; esponges, per poder portar a terme algunes tècniques de pintura; espàtules per remoure la pintura seca; una àmplia gamma de colors i pintures; cubetes per poder rentar els pinzells; un platet per si vols barrejar colors i crear-ne de nous; i per descomptat, la peça de ceràmica ben polida! A COLOR IT també et recomanem que tinguis ben a prop teu draps o paper per poder mantenir sempre el teu espai de treball el més nét possible en tot moment.

Tècniques de ceràmica per vestir la teva peça

Les tècniques de pintura en ceràmica estan molt valorades des de fa un temps! I a COLOR IT volem ensenyar-te alguns d’aquests mètodes de creació, realitzades amb diferents materials. Aconseguiran, sense dubte, que la teva peça sigui original i molt estètica!

  • Tècnica de l’esponja, una de les més senzilles però de les més atractives! Escull l’esponja que vulguis, amb la mida i la forma que més t’agradi, mulla-la de pintura i aplica-la a la peça. També pots difuminar-la!
  • Transferència d’un dibuix, que a través de plantilles ja fetes, podràs calcar el dibuix a la ceràmica. Quedarà la figura que hagis imprès gravat!
  • Tècnica de les bombolles. Potser és la tècnica més divertida de fer. En els nens els hi encanta! Amb una canyeta i la barreja d’aigua, pintura i sabó, bufa fins que surtin bombolles i les vas passant per la part de la peça que després pintaràs per sobre.
  • Stencils, a través de les nostres plantilles de goma, enganxa el dibuix a la peça com si d’un adhesiu es tractés i, amb unes esponges o pinzells, aplica la pintura a sobre. Un cop ho tinguis enllestit, retira la plantilla i veuràs com el dibuix s’ha calcat a la teva peça!
  • Silkscreens, amb plantilles microperforades. Prepara una barreja en pols amb pintura, escull una plantilla i aplica-la a la peça. La pasta que haurem creat anirà entrant per les microperforacions. Un cop coberta, retira la plantilla i, voilá! Peça feta!

Els teus podran aprendre amb un obsequi teu

Sabies que pots regalar art als teus amics o família? Si vols que practiquin els seus coneixements o els ampliïn gràcies a tu, et donem tres opcions per regalar aquest Nadal o per reis. Un regal que els hi encantarà!

  • Kit regal, targeta regal i targeta bonus. En aquest enllaç podràs enviar el teu formulari per poder comprar el producte que prefereixis. Regala el Kit amb tot el que necessiti la persona escollida: peça de ceràmica, colors, materials i eines. Un regal d’allò més original! I si prefereixes que sigui la persona qui ho esculli, fes una targeta regal o bonus i queda’t tranquil/a que el regal serà personalitzat i al seu gust.
  • Take away. Demana les peces, els materials i les eines que vulguis i te’ls enviarem a casa. Només cal que et dirigeixis a aquest enllaç i diguis quina peça vols, colors, eines i materials, el lloc on ho hem de portar i les teves dades. Serà un regal molt original que podràs compartir amb tota la família i/o amics!

 

Aprèn a pintar ceràmica amb COLOR IT, ja sigui a casa teva amb la nostra ajuda o al nostre espai creatiu. Ja queda menys per obrir les portes de nou! Et trobem molt a faltar!