colorit xoco

Afronta els mesos de fred amb les nostres begudes calentes

Estem segurs que els amants del fred estan a la glòria aquests dies! I és que les baixes temperatures ja estan a les nostres vides de nou per quedar-se uns mesos. A COLOR IT et volem proposar algunes accions que pots portar a terme per mantenir el teu cos calent i afrontar el fred de la millor manera, sobretot, si ets d’aquelles persones que es neguen a entrar als mesos d’hivern any rere any.
Així doncs, per combatre les baixes temperatures és important seguir una sèrie de pautes que faran mantenir la nostra temperatura corporal i evitar que passem fred i les nostres defenses baixin. I entre aquestes pautes, COLOR IT té un paper molt rellevant! I a continuació entendràs per què.
1. Abriga’t bé, sobretot, tingues el cap, els peus i les mans ben tapats! Així doncs, no surtis mai de casa sense un barret, uns guants, un bon calçat i una bufanda ben gruixuda. Tenir aquestes parts del cos, que queden més desprotegides, resguardades del fred t’ajudarà amb escreix a mantenir el teu cos calentet.
2. Una dutxa d’aigua calenta en arribar a casa serà un gran aliat per entrar en calor i tornar a pujar la temperatura del teu cos. No hi ha res que no curi una bona dutxa o una banyera d’aigua calenta.
3. Consumeix begudes calentes, com infusions, cafè o tes perquè t’ajudin a escalfar-te i a entrar en calor. I és en aquest moment on COLOR IT entra en joc, oferint-te una gran selecció de begudes calentes que seran una gran eina per lluitar contra el fred. A més a més, t’aconsellem que tinguis una bona alimentació i facis una ingesta cada 3 o 4 hores, per mantenir al cos amb l’energia necessària per combatre les baixes temperatures i mantenir les defenses altes.

La nostra carta de begudes calentes

A COLOR IT ens encanta oferir als nostres clients varietat i qualitat! Per aquest motiu la nostra carta i tots els productes que podràs trobar en aquesta representen totalment aquests dos termes. I és que podràs trobar una gran selecció de begudes calentes a la nostra cafeteria:
xoco colorit

  • Xocolates (clàssica, amb avellanes, amb taronja i canyella o altres sabors).
  • Tota mena de tes (blau, groc, negre, vermell, afruitats, rooibos…).
  • Infusions (menta poleo, til·la o camamilla).
  • Cafè (caputxino, cafè amb llet, tallat o descafeïnat).
  • Altres begudes com un Cacaolat ben calent.

 

 

 

 

Vine a COLOR IT i entra en calor amb les nostres begudes calentes! I si mentrestant vols deixar volar la teva imaginació i passar una bona estona, t’animem que escullis una peça i la decoris amb les nostres pintures i eines!