niños colorit

Un any més de somriures i creativitat a les nostres activitats de Setmana Santa

Ja fa uns deu dies que vam tancar les portes de la nostra activitat dirigida de Setmana Santa. Uns dies en els quals ens hem recuperat de totes les emocions i els riures que ens han estat presents, dia rere dia. Per això, volem aquesta setmana recopilar tots els moments viscuts i compartir-los amb tu.

Les nostres activitats dirigides han tingut lloc des de l’11 al 15 d’abril, cinc dies on hem pogut convertir els matins, en experiències plenes de creativitat, diversió, entreteniment i aprenentatge. I és que hem estat rodejats, cada dia, de pintura, peces de ceràmica, i tota mena de materials i eines. Elements que ens han permès deixar volar la imaginació i utilitzar la nostra destresa amb l’art per poder crear tota classe d’objectes, dels que estem molt i molt orgullosos!

 

actividades de verano colorit

T’agradaria saber quines manualitats o peces hem creat aquests dies? Doncs bé, hem pintat una rajola per convertir-la en un tres en ratlla. Per poder-ho aconseguir, hem emprat la tècnica de les cintes. També hem creat una jardinera, amb la tècnica silkscreen; i un plat i una tassa, per aprendre el mètode dels tampons. Per altra banda, amb tota mena de materials hem fet peces de fang, un esquelet i mosaics. 

Cada dia hem jugat al parc entre tots i hem tingut una estona per poder gaudir del sol, de l’aire lliure i de les bones temperatures que hem tingut aquests dies. Els jocs han protagonitzat la nostra estança al Parc Central de Sant Cugat. Sense dubte, una bona manera de desconnectar i passar-s’ho bé! 

Un any més, un nou esdeveniment exitós

actividades de verano color-it

Hem tancat les portes d’una nova activitat dirigida amb la clara convicció que tots els nens i nenes, que han apostat per nosaltres, han gaudit d’aquests dies, han après, han compartit, s’han divertit i han explorat la seva part més creativa. I ens encanta poder veure com, cada dia, han entrat amb un somriure i s’han anat amb moltes ganes de tornar. 

A COLOR IT ens sentim molt satisfets de com han anat aquests dies. Per això, tenim moltes ganes que arribin ja les nostres activitats dirigides d’estiu. Amb la rapidesa que passa el temps, estem segurs que, quan menys ens ho esperem, estarem fruint d’aquest espai un altre cop!

 

Si vols tenir més informació sobre aquestes activitats dirigides que portem a terme en èpoques assenyalades, com Setmana Santa, estiu o Nadal, posa’t en contacte amb nosaltres i t’explicarem tots els detalls.