Activitats dirigides d’estiu 2021 a COLOR IT

Activitats dirigides d’estiu 2021 a COLOR IT

Benvolguts i benvolgudes a les nostres activitats dirigides. Aquest 28 de juny tornem a obrir, un any més, les portes de COLOR IT per rebre a tots els nens i nenes que volen passar part de les seves vacances d’estiu gaudint de la pintura i la ceràmica, de la creativitat, la diversió i de totes les sorpreses que, com cada any, tenim guardades pels petits artistes de casa. Vols saber més sobre les nostres activitats dirigides d’estiu? Presta atenció!

L’any passat vam poder organitzar aquestes activitats, després d’un confinament domiciliari i d’uns mesos d’allò més angoixants. A causa de la pandèmia, vam haver de restringir l’aforament i les activitats que volíem portar a terme per poder garantir la seguretat dels nostres assistents. Aquest any, sembla que gràcies a la vacuna, les coses estan millorant amb escreix i ens permetrà poder gaudir molt més d’aquest tan esperat i desitjat estiu!

A COLOR IT volem que totes les nostres activitats que es facin durant aquests mesos abastin aspectes com l’aprenentatge, la diversió, l’entreteniment i la creativitat. Perquè creiem que per aprendre ha d’haver-hi sempre un component que atregui els petits, i la pintura és una eina molt llaminera per a ells.

Així doncs, estem molt emocionats d’informar-te que en poques setmanes obrir de nou unes portes on tant petits com joves podran gaudir amb nosaltres de l’art i podran aprendre noves tècniques i noves maneres de pintar, interactuaran amb nous materials i eines que formen part de la pintura de ceràmica. Activitats que estem segurs que dibuixaran infinitat de somriures a tots els nens i nenes, així com a totes les famílies que creuen i aposten en aquest projecte tan apassionant!

Quins dies es faran les activitats dirigides d’estiu?

  • Del 28 de juny al 2 de juliol
  • Del 5 al 9 de juliol
  • Del 12 al 16 de juliol
  • Del 19 al 23 de juliol
  • Del 26 al 30 de juliol
  • Del 2 al 6 d’agost
  • Del 30 d’agost al 3 de setembre
  • Del 6 al 10 de setembre

Com pots veure, les tres primeres últimes setmanes d’agost romandrem tancats per vacances! No oblidis que l’horari de les activitats serà els matins de dilluns a divendres, de 9:00 h a 13:30 h. Com sempre, et donem la possibilitat que el teu fill o filla pugui dinar amb nosaltres, amb totes les mesures de seguretat necessàries per protegir-lo de la Covid-19. L’horari per dinar serà fins a les 14:30 h.

Quines activitats portarem a terme en el nostre espai creatiu?

Activitats dirigides d’estiu 2021 a COLOR ITInfinitat de peces de ceràmica seran pintades per cada un dels assistents d’aquesta activitat d’estiu del 2021. Utilitzarem mètodes com l’esquitxat, el puntillisme, la tècnica stencil, silkscreen, el de les bales… Pintarem peces amb torns, cintes adhesives, tampons de goma i molts altres materials.

També, elaborarem manualitats amb tota mena de materials, com scrapbook, paper maixé, pots de vidre, fang i, sobretot, materials reciclats. I és que ja saps que a COLOR IT volem sempre estar compromesos amb el medi ambient i aportar el nostre granet de sorra per respectar el nostre planeta.

I com sempre, compartirem entre tots i totes estones on realitzarem jocs d’improvisació i d’expressió corporal al parc de Sant Cugat.

Les nostres activitats dirigides, protegides per la Covid-19

D’ençà de l’obertura de COLOR IT després del confinament total per la pandèmia, el nostre espai creatiu ha implementat les mesures de seguretat necessàries, com la renovació d’aires amb els nostres dispositius amb un sistema de purificació d’aire amb ions i filtres HEPA, de forma contínua i una desinfecció nocturna de tot el local amb ozó; la utilització de mascaretes i la desinfecció de mans.

El teu fill i filla podrà gaudir d’unes setmanes molt creatives i divertides, però sempre protegits de la propagació del virus.

No t’ho pensis més i fes la teva inscripció a través del nostre correu electrònic colorit@colorit.es, o bé, trucant al 663 826 880 o per missatge WhatsApp. Les places són limitades, no et quedis sense la teva!