5 restaurants per anar amb nens prop de Sant Cugat

Per esmorzar, berenar o prendre alguna cosa lleugera, ja sabeu que teniu la cafeteria de Color It, on podeu quedar amb els amics, venir en família i aprofitar també per fer un taller de pintar ceràmica.

Però si el que busqueu és un lloc per anar a dinar i entaular-vos un grup gran, fer una calçotada, una masia amb animals i jocs per als nens… o un restaurant amb espai a l’aire lliure, anoteu aquestes adreces.

1. Masia Can Vilallonga

c/ Oceà Atlàntic, 80 08173 Sant Cugat del Vallés.

Una masia en mig de Collserola, just al costat de l’hípica Collserola. Un lloc perfecte per fer una petita excursió, gaudir veien els cavalls i acabar entaulats menjant una bona carna a la brasa i torrades.

Més informació

2. Pizzeria Lago Di Garda

Av. Ramon Escayola, 41, 08197 Sant Cugat del Vallès, Barcelona.

Pizzeria a Valldoreix amb jardí, zona de joc infantil, trones i una terrassa amb jardí on dinar mentre els nens juguen. Les pizzes són sensacionals i fan gelats artesanals.

Més informació

3. Can Castellví

Avinguda Castellví, 1, 08750 Molins de Rei, Barcelona.

Restaurant per anar amb nens a Collserola. Una masia en mig de la muntanya pensada per anar a dinar en família. Disposen de zona de jocs, granja, fan passejos en poni i tenen monitors que poden estar amb els nens mentre els pares mengen. A la carta hi trobareu amanides, carn a la brasa, bacallà, paelles…  i calçotades quan és l’època.

Més informació

4. Cal Pupinet

C/ Santa Rita 4 – 08755 – Castellbisbal.

Una masia restaurant a Castellbisbal on degustareu bona cuina catalana i casolana, carns a la brasa i bones calçotades en temporada. Els caps de setmana i festius tenen servei de monitors per als més petits.

Més informació

5. Zona de picnic amb barbacoa a Santa Creu d’Olorda

Si més que un restaurant el que voleu es reunir-vos un grup i fer un dinar, aquesta zona de picnic és molt recomanable. Està prop de Sant Cugat i té taules, 12 barbacoes, un bar on comprar llenya i carbó i banys. Perfecte per passar un dia amb amics o família i menjar carn a la brasa o fer una calçotada.

Més informació