5 manualitats per fer al dia del pare

Aquesta setmana, com ja sabeu, se celebra un dels dies més especials per a moltes famílies: el dia del pare. Un moment idoni per crear temps de qualitat amb els fills i demostrar l’efecte i estima que cada un sent. I, com no podria ser d’una altra manera, a COLOR IT volem proposar les millors manualitats per fer amb els més petits de casa i que es converteixin en els regals més especials que li podeu fer al pare!

Així doncs, mares i fills de tot el món, ha arribat el moment de deixar volar la imaginació, treure l’artista que teniu a dins i demostrar-li tot el que l’estimeu i el molt agraïts que esteu de tenir-lo al costat! El 19 de març, regala creativitat, obsequia un record preciós i felicita’l pel seu gran dia!

Les empremtes del teu petit, les grans protagonistes

Ens encanta aquesta manualitat, en la qual la gran protagonista serà l’empremta del vostre nadó. No pots ser més preciós, oi?

Veniu a COLOR IT amb el vostre petit i creeu una peça de ceràmica única amb la maneta o el peu de la vostra estrella de casa. I si preferiu fer-ho a la vostra llar, recordeu que a través de la nostra botiga online podreu obtenir les peces, pintures i eines necessàries per realitzar aquesta manualitat!

 

 

Peça de ceràmica personalitzada pel dia del pare

Decoreu alguna peça de ceràmica, sigui plat, tassa o bol amb els dibuixos i dissenys que vulgueu! Podreu utilitzar qualsevol tècnica per decorar la peça i emprar tota mena de colors. Estem segurs que serà un detall que li encantarà!

Us esperem a COLOR IT per crear aquest obsequi tan especial!

 

 

El més original portallapis

No us encantaria poder crear aquest portallapis pel dia del pare? És molt senzill de fer!

Només necessiteu un pot de vidre reciclat, ben net, cordó jute natural, botonets de diferents mesures i un trosset de tela per fer crear el llaç. Les eines que necessitareu? Unes tisores i cola!

Agafeu el tros de tela, doblega’l i amb fil i un botó lliga’ls a la meitat del teixit. Un cop ho tingueu enllestit, agafeu el cordó i envolteu-lo per tot el pot de vidre, deixant un espai a la boca del recipient.

Amb la cola, feu l’últim pas i enganxeu el llaç i els botonets allà on preferiu!

La vostra mà, el millor record

Decorar la vostra mà pot ser un dels regals més senzills de fer i més originals per regalar! I és que només necessiteu cartolines de diferents colors i uns ulls d’adhesiu. També els podeu dibuixar, si ho preferiu.

Dibuixeu a la cartolina la silueta de la vostra mà i retalleu-la. També podeu fer-li un bigoti i decorar la mà com us agradi! Hi ha un gran ventall de possibilitats per fer!

 

Targeta de felicitació

Voleu crear una targeta de felicitació pel dia del pare d’allò més divertida? Tenim una proposta que us encantarà!

Recopileu cartolines de diferents colors i estampats, tisores, llapis i cola. Dibuixeu i retalleu un quadrat per fer la base de la felicitació. Per un altre cantó, feu la forma de la camisa i enganxeu-la a la cartolina. Dibuixeu també la forma de la corbata, aprofitant la cartolina d’un altre estampat i col·loqueu-la al mig de la felicitació.

Si ho preferiu també podeu crear una petita butxaca, com podeu veure a la fotografia. I, per últim, dediqueu-li al vostre pare l’escrit que voleu plasmar!

Us han agradat les nostres propostes? Esperem tenir aquesta setmana el nostre correu electrònic ple de fotografies de les vostres manualitats per penjar-les a les nostres xarxes socials.

Feliç dia del pare!