5 Beneficis de la pintura per a la gent gran

Sí, ens fem grans, quin remei! Però no us capfiqueu, no hi ha res com envellir amb salut i poder gaudir de temps lliure per fer totes aquelles coses que sempre hem volgut. Com per exemple, pintar ceràmica! Saps quants beneficis té?

  • Millora la motricitat: a través de l’ús de les diferents eines per pintar, com poden ser llapis, pinzells o esponges, ajudem a millorar la motricitat dels dits i les mans.
  • Puja l’autoestima: per la gent gran és molt important sentir-nos útils, i a través dels treballs manuals podem aconseguir aquest objectiu, ja que farem coses de forma independent i això ens millora directament la salut.
  • Dona salut mental: mentre estem distrets amb la pintura ens oblidem dels maldecaps del dia a dia, dels dolors i de totes aquelles coses que ens atabalen.
  • Millora la comunicació: assistir a un taller de pintura, encara que no ho sembli, és tot un acte de socialització! Podem anar acompanyats dels néts, amics, o sols, ja que acabarem compartint experiències amb tothom.
  • Enforteix la creativitat: mentre la memòria es va perdent a poc a poc, la imaginació té la capacitat d’enfortir-se, per això és vital que amb l’edat anem exercitant al màxim aquest aspecte.

Si tens més de 60 anys, no ho dubtis! A més, els dimarts fem un 10% de descompte a la gent gran i convidem a un cafè o un tallat.