4 idees pel Sant Valentí més original

Oblidat del típic ram de flors o perfum, l’amor s’ha de cultivar dia a dia i sens dubte un detall fet a mà és de les millors idees per sorprendre a la teva parella. Per sort, com sabem que aquest tipus de regals perduren tota la vida, a Color It volem ajudar-te a encertar i hem programat un taller per adults especial Sant Valentí el proper 25 de gener.

I perquè vagis agafant idees, aquí et deixem 4 propostes xulíssimes!

Frases amb encant: Internet està ple d’aquest tipus de frases per inspirar-te, i sinó t’agrada cap sempre pots inventar-la amb alguna cosa que només entengueu la teva parella i tu, més personal impossible! Mira aquest exemple que hem trobat a Etsy, maco oi?

Tasses complementàries: estan molt de moda, ja que a més són dels regals anomenats boomerang, és a dir, tu també en treus benefici 🙂 Mira aquestes precioses tasses que hem trobat a la xarxa, no poden viure l’una sense l’altra!

Conjunt de peces: aquest és pels més exigents, ja que es tracta d’un conjunt de peces, cadascuna diferent però que alhora fan joc entre elles. A Color It tens moltes opcions, com tetera amb tasses, bols de diferents mides, gerros, etc. Et donem una super idea amb bols pintats per dins i per fora, segur que ningú té uns iguals!

Caixeta en forma de cor: i el regal de sant Valentí per excel·lència… un cor! Mai falla, a més és d’aquells regalets multifunció ja que pots guardar joies, fulles aromàtiques, les claus de casa, i mil coses més. O si t’agrada molt molt molt, pots deixar-ho tal qual de decoració, com el d’aquest exemple que hem trobat.

T’agrada tot i no saps que triar oi? Doncs recorda, el pròxim 25 de gener de 17:30h a 19h t’ajudem a escollir i a crear. Reserva la teva plaça escrivint a colorit@colorit.es o trucant al 636560009. T’esperem!