FAQ’s

Els nens han de portar bata?

L’activitat de pintura de ceràmica al no emprar molta aigua és una activitat relativament neta. Les pintures no taquen i es netegen fàcilment amb aigua. En principi no es necessita bata però cada petit és un món … .així que si us sentiu més còmodes podeu portar una bata o samarreta vella.

Els plats poden utilitzar-se com a vaixella?

Les pintures que fem servir no són tòxiques, estan elaborades amb materials naturals i en passar per un procés de lacat i fornejat, on arriben a 1000 graus de temperatura, són completament segurs per utilitzar amb al menjar.

Com es renten els plats i tasses?

La ceràmica un cop lacada i cuita i sempre que no estigui esquerdada o trencada, pot rentar-se al rentavaixelles i posar-se al forn. Si la peça està esquerdada o trencada l’aigua entra per les obertures i l’humiteja.

He de demanar hora per venir a pintar?

No, som conscients de la quantitat de lligams i responsabilitats que ens envolten i volem donar la llibertat que cadascú vingui quan li vagi bé o quan li vingui de gust

Les activitats dirigides amb monitora, tenen una hora d’inici?

Color It vol adaptar-se a les necessitats de cada família. Així que pots deixar el teu fill amb la monitora quan vulguis.

Si venim sovint, tenim algun descompte?

A Color It premiem la fidelitat, per a això hem creat les targetes de fidelització. Cada vegada que vinguis a pintar et posarem un segell a la targeta i quan tinguis 9 segells t’obsequiarem amb una peça de ceràmica gratuïta.

No he pintat mai, no crec que pugui pintar res.

Si mai has pintat no et preocupis, les nostres especialistes t’assessoraran i et explicaran quatre petits trucs perquè puguis crear una peça ben bonica. Disposem de molts materials auxiliars que t’ajudaran en el procés de creació de la peça.

SI TENS QUALSEVOL DUBTE POSA'T EN CONTACTE AMB NOSALTRES

CONTACTE