Viu el Nadal a Sant Cugat. Totes les activitats que no et pots perdre.

A Color It ens agrada el Nadal. Ens agrada regalar coses fetes a mà, ens agrada estar amb la familia i ens agrada viure l’ambient nadalenc que es respira pels carrers de Sant Cugat.

Els més petits acaben l’escola el dia 22 i durant totes les festes molts espais de la ciutat es posen a la seva disposició perquè els nens i nenes gaudeixin del Nadal com cal.

Aquí podeu consultar tot el programa d’activitats de Nadal a Sant Cugat, tant per a petits com per a grans. N’hi ha per a tots els gustos, però aquestes són 4 de les activitats estrella:

Trenet de Nadal. El Sant Cugat express.

Del 6 de desembre al  5 de gener. D’11 a 14 h i de 17 a 20h a la parada de la Plaça Octavià. Els dies 24, 25 i 31/12 i 1/01, el trenet no circularà. Fins el 20/12, durant els matins dels dies laborables, el trenet farà una segona parada a l’av. Torreblanca. Tots els dijous, a causa del mercat setmanal, la parada de la pl. Octavià es trasllada al c. Francesc Macià/c. de la Torre.

És gratuït amb els tiquets que obsequien els comerços associats a Sant Cugat comerç. Si vens a pintar a Color It te’n donarem!

Fires de Nadal

FIRA DE SANTA LLÚCIA. De l’1 al 24 de desembre De 10 a 21h. Plaça Octavià. Fira del pessebre i guarniments de Nadal.

FIRA ARTESANA DE REIS. Del 2 al 5 de gener De 10 a 21 h. Rambla del Celler. Mercat de productes d’artesans.

Pista de gel

La pista de gel estarà a la plaça de la vila. Estarà oberta fins al  7 de gener, de 10h a 14h i de 16h a 21h. Els dies 4, 5, de l’11 al 15 i del 18 al 22 i 25 de desembre, i 1 i 6 d gener, la pista tancarà al matí. El 5 de gener la pista tancarà a la tarda. Preu per 45 minuts de patinatge: 7 € Preu per a grups: 5 € Guants: 1 € Cursets (4 dies/1 h sessió): 50 €

A Color It pots aconseguir descomptes de 2 euros per la pista de gel.

Nadal a l’envelat

Del 27 de desembre al 4 de gener al Parc de Ramon Barnils. Horari: D’11 a 14 h i de 16.30 a 19.30 h. Tanquen el 31 de desembre a la tarda i l’1 de gener tot el dia.

Amb inflables, jocs per majors de 6 anys, espai per a nens i nenes de 0 a 3 anys, amb música, tallers, circ, teatre… un gran espai per a que gaudeixin petits i grans.

Cavalcada de Reis

Lloc i hora d’inici: 17 h Arribada en helicòpter de SM els Reis Mags d’Orient al Parc de l’Arborètum, rebuda per l’Alcaldessa i inici del recorregut pels carrers de la ciutat. 18.30 h Adoració del Nen Jesús a la Plaça d’Octavià. 20 h Arribada a la Plaça de Barcelona, parlament de SM els Reis Mags d’Orient i recollida de les cartes dels nens i nenes.

Recorregut: Parc de l’Arborètum, av. Pla del Vinyet, av. de Gràcia, c. de Francesc Moragas, pl. dels Quatre Cantons, c. de Santiago Rusiñol, pl. d’Octavià, pl. de l’Om, pl. d’octavià, c. de la Plana Hospital, c. de l’Abat Armengol, c. Camí Vell de Sant Cugat, pg. Francesc Macià, c. de la Creu, av. de Cerdanyola, av. de Torreblanca, rbla. del Celler, c. de Francesc Moragas, c. de Sant Antoni, pl. Barcelona.

A Color It també farem activitats especials de Nadal de pintura de ceràmica perquè vinguis a passar-ho bé i facis regals personalitzats molt especials. Pots veure tot el que tenim preparat aquí.

A gaudir del Nadal i les festes!