Vesprejar amb amics en Color It

Vesprejar amb amics en Color It

Vesprejar amb amics en Color It

Arriben les bones temperatures i tots busquem plans per a fer i passar temps amb els amics. En Color It ens encanta proposar-li als nostres clients activitats noves que t’aportin una cosa diferent a les altres. Friends and Wine és una experiència que et permetrà temps de qualitat amb els teus sers estimats mentre pinten una peça de ceràmica i gaudeixen d’una copa de vi invitació de Color It.

Un pla diferent per a proposar-li als teus amics

Tots els dimecres i dijous a la tarda, en Color It ens preparem per a rebre grups d’amics que venen a buscar un plan diferent. Persones que s’interessen per aprendre una activitat nova juntes, amb la llibertat creativa pròpia de les manualitats.

Nosaltres sabem, perquè ho veiem cada vegada que rebem grups d’amics, que pintar junts una peça de ceràmica, genera moments de calma i converses interessants, sense distraccions i lluny de soroll típic d’un bar.

En Color It els animem a conèixer els beneficis de passar per una experiència Friends and Wine:

  • El nostre espai creatiu a Sant Cugat: Els oferim un lloc agradable, tranquil i còmode. No només podran gaudir la copa de vi que els convidarà Color It, sinó també triar alguna cosa de la nostra carta per a compartir mentre pinten.
  • Et brindem tots els materials necessaris: No fa falta tenir experiència, qualsevol pot pintar ceràmica. El nostre equip està preparat per a atendre tots els dubtes i recomanacions que necessitin. A més, comptem amb una gamma súper variada de materials que inclouen un catàleg complet de colors, pinzells, esponges, segells, etc.
  • Cadascun tria la peça que més li agradi: Tenim un catàleg molt ampli de peces per a pintar. Plats, tasses, adorns, bols, bols, etc. Una vegada pintades les peces, en Color It ens les quedarem per a enfornar-la i avisar-los quan estiguin llestes per a recollir-les.
  • Explorin junts idees i dissenys: Cadascun podrà aportar la seva inspiració i fer de la peça el disseny que li agradi. Fins i tot, poden fer una sèrie semblant perquè cadascun tingui, per exemple, una tassa que s’identifiqui al grup d’amics.
  • Pintin junts i celebrin el resultat: Compartir consells, tècniques i ajudar-se mútuament a mesura que avancen, és part de l’experiència. Una vegada enfornades, en Color *It els convidem a celebrar el resultat amb una altra quedada. Mai és massa temps junts amb amics!

Coneix Color It i el valor de les experiències creatives

Color It és un nou concepte d’espai creatiu a Sant Cugat, on anar a pintar ceràmica, fer tallers, extraescolars, reunions amb amigues o prendre alguna cosa en la cafeteria. Està pensat per a totes les edats, petits i grans, i els seus diferents ambients et permeten gaudir de la tranquil·litat o la diversió que cada etapa necessita.

Estem orgullosos de l’ambient acollidor que hem construït perquè cada persona pugui deixar anar la seva imaginació i pintar una peça de ceràmica alhora que gaudeix d’un bon esmorzar o berenar.

Si mai has pintat ceràmica, no et preocupis. No es necessita experiència, simplement fes servir la teva imaginació. Disposes de gran quantitat de materials diferents per a provar i, si ho desitges, les nostres especialistes et donaran tota l’orientació que necessitis.

No necessites fer pagaments mensuals, ni comprometre’t a un horari setmanal. Només necessites ganes de divertir-te, aprendre i aprofitar tots els beneficis que porta la pintura per a la salut emocional. Vina quan vulguis i amb qui vulguis. Tu tries!

Contacta amb Color It

En Color It disposem de 7 taules amb un màxim de 6 persones per taula. Cada reserva és únicament per una taula. En cas de reservar per més de 6 persones, caldrà fer una nova reserva per una taula addicional.

Si desitges conèixer més sobre les nostres experiències creatives, et convidem a posar-te en contacte amb nosaltres o telefonar-nos al 663 826 880. Els estarem esperant!