equip_colorit

Us presentem el equip COLOR IT !

A ColorIt som molt conscients de la importància d’envoltar-nos d’un bon equip per a l’èxit d’un projecte. Per això vam escollir amb molta cura les persones que volíem que ens acompanyessin en aquest camí i que havien d’estar dia a dia amb vosaltres i els vostres nens i nenes. Buscàvem gent formada en l’àmbit de l’educació i el lleure, creativa i amb coneixements i experiència en l’art.

Després de 5 mesos, podem dir que ens sentim molt orgullosos de l’equip de persones que tenim a ColorIt, perquè són grans professionals i tenen una gran qualitat humana. Així que avui volem presentar-vos-les i explicar-vos una mica més sobre cadascuna d’elles.

 

La Sílvia és de formació tècnic administrativa d’empreses. La podeu trobar pels matins, algunes tardes i caps de setmana. És una persona molt creativa i enamorada de l’art. Des de petita ja pintava amb qualsevol material i ha dedicat molt de temps a crear i inventar. Li agraden les relacions humanes, en especial tractar amb nens i té passió per les persones grans, sobretot per acompanyar-les i escoltar-les.

L’Anna és monitora de lleure i diplomada en joiera i arts plàstiques. La podeu trobar a les tardes i els caps de setmana. Sempre ha estat molt creativa i quan té una idea, de seguida es posa a fer-la realitat. Als matins treballa en una escola on deixa anar la seva part més inventiva i crea espais on els més petits puguin fer volar la seva imaginació. Li encanta estar envoltada de gent que comparteixi històries i aventures. Diu que “somiar una estoneta, em fa feliç”.

La Sandra és administrativa i educadora infantil. La trobareu a Color It cada tarda i els caps de setmana. Gaudeix de la vida minut a minut. Li encanten els nens, és afectuosa, divertida i l’apassiona la seva feina. És molt creativa i aprofita les seves estones lliures per fer manualitats. Comparteix els seus millors moments amb la família i els amics.

La Maya és educadora i joiera de professió i la podeu trobar a Color It cada matí. És una gran amant de la natura, els animals i tot el relacionat amb l’art. Li encanta aportar tota la seva creativitat quan treballa amb els nens.

L’Andrea és psicòloga clínica infantil i monitora de lleure. La podeu trobar els diumenges al matí, que també obrim, i us ajudarà en el que necessiteu. Sempre li han agradat molt els nens i gaudeix molt acompanyant-los perquè donin el millor de sí mateixos. L’encanta la música, la pintura, el cinema i els animals. És una persona creativa, dinàmica, divertida, extravertida i amb moltes ganes d’aconseguir nous reptes cada dia.

Estem molt feliços de poder comptar amb elles cada dia i d’haver trobat les millors persones per fer el nostre projecte realitat.