actividades de verano

Un juliol ple de diversió amb la nostra activitat d’estiu

Ha estat un mes de juliol molt diferent d’altres anys i és que segurament poc dels plans que teníem planejats han pogut fer-se, després d’un confinament llarg i dur. No obstant això, les activitats d’estiu han pogut portar-se a terme sense problema, encara que no amb tota normalitat: les mascaretes i les mesures de seguretat ens acompanyen dia a dia per convertir el nostre espai en una zona segura i anticovid. En aquest article volem explicar-te detalladament com ha estat aquest mes en el nostre casal d’estiu!

Estem convençuts que aquest projecte, l’activitat d’estiu, ha sigut més complicada d’organitzar que de normal, però que ha valgut prou la pena. I és que d’ençà que vàrem obrir el 29 de juny les nostres portes del casal, hem vist com cada un dels nens i nenes, que ha apostat per nosaltres, s’ha divertit, ha après, ha interactuat, ha compartit, ha somrigut i ha rigut!

Tant els monitors com els més petits de casa hem estat, aquest juliol, rodejats d’infinitats de peces de ceràmica que hem pogut crear a través de la nostra imaginació, el nostre art i la nostra passió per la pintura en ceràmica. Hem creat plats d’allò més originals, mussols molt ben caracteritzats, pinyes més realistes i d’altres més originals, joiers, figuretes petites com tortugues o peces amb dibuixos més lliures, alguns per exemple s’han decantat per pintar en una base de ceràmica l’arc de Sant Martí, un dibuix que ha representat aquests mesos la campanya “Queda’t a casa, tot anirà bé”!

També, un gran catàleg de manualitats han envaït el nostre dia a dia. Amb materials reciclats hem pogut fer caixes increïbles per guardar els nostres objectes personals, llibretes personalitzades que, sense dubte, acaben sent un clar reflex de qui som i del que ens agrada, potets de vidre, també personalitzats, o un recipient fet de cordes de diferents colors.

Però això no és tot, ens espera un altre mes de diversió i aprenentatge, aprenent més tècniques de pintura en ceràmica, més jocs, més manualitats, més moments de pintura i de deixar volar la nostra imaginació. I tot això amb les mesures de seguretat necessàries per poder estar tots fora de perill de contagi.

Preparat/da per aquest agost i que el teu fill/a gaudeixi d’un casal d’allò més original i creatiu? La primera i l’última setmana d’agost seguirem amb la nostra activitat d’estiu! Si encara no tens la teva reserva feta, contacta amb COLOR IT i aconsegueix la teva plaça!

Encara que del 10 al 23, ambdós inclosos, estiguem tancats, pots fer la teva reserva a través del nostre email o telèfon mòbil. A més a més, recorda que pots apuntar al teu petit/a uns dies o les dues setmanes senceres d’agost i part de setembre. I és que obrim les dues primeres setmanes, abans de tornar, si tot va bé, a l’escola!

T’esperem a tu i al teu petit/a aquest agost amb els braços ben oberts! Recorda consultar amb nosaltres qualsevol dubte a colorit@colorit.es o bé al telèfon 663 826 880.