Un casal de Nadal diferent

Durant les vacances de Nadal, som molts pares els que aprofitem els dies sense escola per fer quelcom diferent amb els nens. Si aquest any de debò vols innovar, el Casal de Nadal de Color It té molts punts per ser la millor opció. T’expliquem per què:

És un Casal creatiu, ja que les activitats que organitzem estimulen el cervell i ens evadeixen del dia a dia per centrar-nos en els reptes personals. A través de la pintura, ja sigui de forma individual o grupal, aconseguim comunicar-nos i expressar-nos amb el nostre entorn. De fet, la timidesa pot millorar a través de la pintura, ja que permet comunicar els nostres sentiments sense necessitat de verbalitzar-los.

A més, es tracta d’un procés educatiu d’allò més complet, ja que les nostres monitores especialitzades guien individualment des del primer pas per motivar l’artista que portem dins. Pintar ens permet treballar la coordinació motriu i l’ús dels utensilis de diferents grandàries i dureses (brotxes, pinzells, esponges, plantilles…) permet desenvolupar la psicomotricitat fina i el control de la pressió.

Per últim, la flexibilitat horària del Casal de Nadal, permet adaptar-nos a les teves necessitats, perquè la recepció tant de matí com de tarda és gratuïta (matí de 8:30h a 9h i tarda de 14:30h a 15h). Al matí es poden quedar des de les 9h fins a les 13:30h, i si ho prefereixes podem incloure el dinar fins a les 14:30h. L’horari de tarda és de 15h a 17h, i fins i tot poden quedar-se tot el dia, de 9h a 17h ja que les activitats que tenim preparades van canviant per tal que tothom pugui provar les diferents tècniques.

Així doncs, t’esperem al Casal de Nadal de Color It, on la pintura, els treballs manuals i els jocs promouran la imaginació i creativitat de l’artista que portes dins!