dia felicitat 1

Troba la felicitat a través de la creativitat a COLOR IT

dia felicitat 1

Feliç Dia Internacional de la Felicitat! Aquest dilluns 20 de març comença la primavera, i en aquest dia en què el món comença a omplir-se de colors i aromes, és també el Dia Internacional de la Felicitat. Avui celebrem l’alegria, la creativitat i la felicitat en totes les seves formes. I quina millor manera de celebrar que visitant COLOR IT, on l’art, el cafè i els somriures s’uneixen en un sol lloc.

A COLOR IT, creiem que la creativitat és una font poderosa de felicitat. I no hi ha res més creatiu que pintar la teva pròpia peça de ceràmica mentre gaudeixes d‘un bon berenar. És una experiència que t’ajudarà a alliberar l’estrès i a trobar la felicitat a través de la creativitat. Et convidem a celebrar aquest dia amb nosaltres! Aquí et donem cinc raons per les quals venir a COLOR IT et farà feliç.

 

5 raons per les quals visitar COLOR IT et farà més feliç

  1. La creativitat t’allibera de l’estrès. La pintura de ceràmica és una activitat que et permet alliberar la tensió i relaxar-te. A COLOR IT, oferim un ambient relaxant on pots pintar en bona companyia mentre t’oblides de l’estrès diari.
  2. La combinació d’art i cafè et relaxa. Al nostre espai, la combinació d’art i cafè crea un ambient acollidor i alegre que t’ajudarà a relaxar-te i gaudir del moment. A més, el nostre personal amable i experimentat estarà a la teva disposició per a ajudar-te en tot el que necessitis.
  3. L’oportunitat de ser creatiu. Comptem amb una gran varietat de peces de ceràmica perquè puguis triar la que més t’agradi i personalitzar-la com vulguis. A més, oferim una àmplia selecció de pintures i materials perquè creïs la teva obra d’art. El procés creatiu en si mateix és una font de satisfacció i t’ajudarà a trobar la felicitat.
  4. El menjar i la beguda et fan feliç. A la nostra cafeteria, no només oferim una experiència creativa única, sinó també una deliciosa selecció de menjar i beguda. Des del nostre cafè acabat de fer fins als nostres deliciosos entrepans, tot està fet amb ingredients frescos i d’alta qualitat.
  5. Crear records feliços. A COLOR IT, les teves peces de ceràmica es converteixen en records per sempre. Una experiència memorable i divertida que pots compartir amb els teus éssers estimats. A més, pots tornar a visitar-nos en el futur i agregar noves peces a la teva col·lecció o crear nous records.

Potència la creativitat amb el nostre casal de Setmana Santa

Vols que els teus fills explorin tota la seva creativitat? Si és així, aprofita l’oportunitat i inscriu-los en el nostre casal de Setmana Santa, on pintarem ceràmica i farem manualitats, totes elles amb l’objectiu de fer volar la seva imaginació i inspiració. Les nostres activitats tenen un horari de 9 a 13.30 h o de 9 a 14.30 h, si els més petits es queden a menjar.

A més, a COLOR IT sempre estem actualitzant la nostra selecció de peces de ceràmica i oferim esdeveniments especials i promocions cada dia de la setmana. Així que, si estàs buscant una manera única i creativa de celebrar el Dia Internacional de la Felicitat, vine a COLOR IT i descobreix com la creativitat pot fer-te més feliç. T’esperem amb un somriure!