23 Oct TALLERS I RECEPTES DE HALLOWEEN TERRORÍFIQUES
S’acosta la nit més terrorífica de l’any i, tot i que nosaltres som molt de castanyada i ens encanten els boniatos i panellets, hem de reconèixer que les disfresses i tot el que comporta Halloween té molta tirada.
Tallers de Halloween a Color It
A Color It ho celebrarem amb dos tallers de pintura de ceràmica perquè pugueu venir i fer les vostres decoracions per la festa. Tenim peces en forma de bruixa, monstre, un plat en forma de carabassa, tasses, un bol… el que vulgueu! I podeu venir disfressats! Nosaltres també decorarem l’espai perquè us hi sentiu molt a gust.
Quins dies serà?
Dimarts 30 d’octubre de 17:30?h a 18:30?h.
Dimecres 31 d’octubre de 17:30?h a 18:30?h.
Preu: 17 euros per persona i inclou tots els materials.
Reserva la teva plaça a colorit@colorit.es o bé truca al 636560009/ 938575657
Receptes de Halloween saludables (i terrorífiques!)
Fa un temps us vam ensenyar a fer una garlanda de Halloween molt senzilla. Avui volem compartir unes receptes també molt fàcils i que ens agraden molt perquè són alhora terrorífiques i saludables.
Segur que és una bona manera que vegin la fruita amb altres ulls! (Teniu les imatges de cada recepta al final del post).
1. Boques de poma terrorífiques
Només es necessiten unes pomes, pipes de girasol, maduixa i ulls que es poden comprat fets o pots fer-los a casa.
Com preparar-ho: Talla la poma en quatre trossos i a cada tros li fas un tall perquè quedi en forma de boca. Li claves les pipes de girasol a mode de dents i li poses una làmina de maduixa com si fos una llengua. I voilà! Boques divertides i monstruoses.
2. Mandarina de Halloween amb xocolata
Per fer aquesta recepta necessitem mandarines i poc més. Es tracta de buidar-les com si fossin carbasses de Halloween. Treiem tota la fruita de dins i ens quedem amb la pell. I un cop buides les omplim amb mousse de xocolata, gelatina o unes llaminadures. Per fora la decorem amb una cara terrorífica i… ja ho tenim!
3. Fantasmets de xocolata blanca i maduixa
Una recepta senzilla i boníssima i perfecta per Halloween. Es tracta de desfer xocolata blanca, sucar la maduxa i després fer-li uns ulls amb xocolata negra perquè sembli un fantasma. Fàcil, oi? És una de les nostres favorites.
4. Mòmies de poma
Queden xulíssimes i boníssimes, ja veureu! Es fan amb la pasta de full que podeu comprar al supermercat. Es tracta de tallar-la en quadrats, després d’aquests quadrats fer-ne tires i finalment amb les tires embolicar trossos de poma com si fossin mòmies. Es couen tal i com indiqui el paquet de la pasta de full.
El toc final, un cop han sortit del forn se’ls posa els ulls de llaminadura i s’espolvoregen amb una barreja de sucre morè i canyella.
Per llepar-se els dits!
Que tingueu un bon i deliciós Halloween! I feliç castanyada!