flores_cartulina

Taller del dia del llibre i 7 manualitats de Sant Jordi per fer amb nens

Taller del dia del llibre i 7 manualitats de Sant Jordi per fer amb nens

S’acosta Sant Jordi i, com ja us vam explicar, tenim preparat un taller molt xulo de contacontes i pintura de ceràmica. Col·laborarem amb la Judith de Club Peques Lectores, que ens explicarà el conte del Drac Zog i després podreu pintar la vostra peça de ceràmica. Aquí podeu trobar tota la informació i si esteu interessats en assistir, ens podeu contactar per email (colorit@colorit.es) o telèfon (636 56 00 09).

Manualitats de Sant Jordi amb nens

Però en dates tan assenyalades com aquesta també és una molt bona idea passar la tarda amb els nens a casa fent manualitats de Sant Jordi. Ja sabeu que som ferms defensors de la creativitat i el treball manual i a ells els encantarà tenir les seves pròpies creacions.

Aquí us deixem algunes idees molt senzilles perquè proveu a casa. I si voleu venir a Color It a pintar ceràmica us ajudarem també a endur-vos un record ben bonic.

1. Roses de Sant Jordi amb carxofes

Es talla una carxofa per les puntes, es suca amb pintura vermella i s’estampa en un paper. Després en color verd es dibuixen les tiges i les fulles.

2. Roses amb paper de seda

Talles una tira de paper de seda i la doblegues varies vegades. Poses un neteja pipes de color verd al mig (per fer de tija) i desplegues el paper de seda en forma de flor.

Aquí tens el pas a pas.

3. Rosa de cartolina

Dibuixa una espiral. Retalla seguint la línia. Enrotlla l’espiral començant per l’exterior fins que arribis al final. A la part central aplica una mica de cola i enganxa el rollo que has fet. Afegeix una tija.

Aquí tens el pas a pas.

4. Rosa amb la mà

Pinta la mà de color vermell i estampa en una cartolina. Deixa assecar i retalla. Enganxa un pal verd (es pot fer amb cartolina retallada) i unes fulles.

5. Drac de Sant Jordi amb la mà

Estampa una mà de color verd en una cartolina. Deixeu assecar i retalleu. Guarniu amb el foc, els ulls, la boca… I plastifiqueu.

6. Drac de Sant Jordi amb oueres

Aconsegueix una ouera de 12 ous i una de 6. Pinta-les de verd. Quan s’assequin fes-los uns ulls i un nas com a la imatge. Retalla una cresta amb cartolina vermella. Retalla unes cintes de colors per fer el foc.

7. Drac que escup foc

Pinta un rollo de paper de wàter de color. Enganxa unes borles de diferents mides per fer els ulls i el nas. Talla cintes de paper de colors vermell, taronja i groc per fer el foc. Bufa i ja ho tens!

Aquí tens el pas a pas.