copa_vino_colorit

Sortir amb les amigues és bo per la salut

Fa un temps vam llegir i compartir un article que deia que les dones necessitem sortir dos cops per setmana amb les amigues per salut. En ell s’explica que segons un estudi de la Universitat d’Oxford, quedar sovint amb les amigues ens fa estar més contentes. Té sentit, oi?

Doncs resulta que, tot i que va córrer per totes les xarxes socials, l’estudi del psicòleg Robin Dunbar es referia als homes i no a les dones. Quina decepció!

Però tot i que no ho digui cap estudi, nosaltres sabem que això també és cert per a les dones, oi? Sortir amb les amigues, desconnectar, parlar… ens fa sentir molt millor i carregar piles per tota la setmana.

I aquí entrem nosaltres per facilitar-vos aquesta tasca. A Color It volem que sigueu molt felices i que pugueu trobar el vostre espai per reunir-vos, parlar i fer coses juntes. Podeu venir cada día, només faltaria!, però els dimarts per la tarda, si véns a pintar una peça de ceràmica amb les teves amigues, nosaltres et convidem a una copa de vi. Què et sembla?

Envia’ls un whatsapp i alimenta la vostra amistat. Sortireu renovades i amb un regalet per casa vostra. Us hi esperem!