Si ens segueixes a facebook, pots tenir premi

Ja us vam explicar l’altre dia que tenim alguns descomptes molt interessants en extraescolars i festes d’aniversari per ajudar-vos a que aquest gener no sigui tan costerut.

Avui a més a més, et convidem a entrar a la nostra pàgina de facebook, on hem engegat un sorteig on podràs guanyar una sessió de pintura de ceràmica gratuïta per quan tu vulguis, tot inclòs. Xulo, oi?

Entra aquí i podràs participar-hi.

I, què més t’espera a Color It?

Tenim noves peces de ceràmica

Una de les coses que més us agrada és fer-vos la vostra guardiola per estalviar. En tenim de moltes formes i mides, vine a preparar la teva!

Celebrem Sant Valentí

D’aquí a poques setmanes arriba un dels dies més romàntics de l’any. Ens arribaran moltes peces noves i organitzarem concursos perquè puguis pintar el teu regal a qui més estimes. Que no se’t tiri el temps a sobre.

Nous productes a la cafeteria

Vine a tastar els nous productes vegans, els nostres tès i la xocolata calenta, que és espectacular. I per als amants de la cervesa, tenim novetats. Color It és un dels pocs llocs de Sant Cugat on podràs degustar la cervesa donostiarra Keler, premiada internacionalment. T’esperem per esmorzar, fer l’aperitiu o berenar el dia que vulguis.

 

Si vols estar al dia de totes les novetats i ofertes que anem fent, segueix-nos a facebook i a Instagram. T’esperem!