Setmana Santa a Sant Cugat – 3 rutes en bicicleta per a tota la família

Si et quedes a Sant Cugat per Setmana Santa segur que no t’avorriràs. No fa falta marxar lluny per poder gaudir d’activitats a la natura en familia o en parella. Tenim Collserola al costat i molts llocs fantàstics per visitar i gaudir amb els nens.

Si t’agrada estar a l’aire lliure i anar sobre rodes, avui et volem recomanar 3 rutes en bicicleta aptes per a tots els públics ben a prop de Sant Cugat. A Color It tindrem obert (excepte els festius), així que és un bon punt de partida per venir a fer l’aperitiu a la nostra cafeteria, agafar forces i sortir a tope d’energia.

1. En bicicleta desde Sant Cugat al restaurant Can Borrell

Si voleu fer una mica d’exercici i després anar a dinar d’allò més bé, podeu sortir en bicicleta desde Sant Cugat (plaça Rotary Internacional) i fer la ruta que us porta fins el restaurant Can Borrell. És apta per a nens (a partir de 7-8 anys, segons experiència en bicicleta), el trajecte és de 2.3 km (anada) i va per una pista ampla sense dificultats ni desnivells. De camí podreu veure l’espectacular Pi de’n Xandri, l’arbre més emblemàtic de Sant Cugat.

2. En bicicleta per la via verda del Vallès

La via verda del Vallès és un projecte que es va posar sobre la taula el 2006, però que ha quedat desat en un calaix. La idea era fer una via verda aprofitant la via en desús dels FGC i crear un camí verd des del bosc de Ca n’Oriol de Rubí, passant per la zona escolar de Sant Joan (Sant Cugat), i per la UAB fins a Sant Quirze, passant a tocar dels afores de Sabadell. D’aquest projecte inicial, actualment només hi ha fets dos trams. Un d’ells va de la zona nord de Sant Cugat (estació de Sant Joan) fins a l’estació de Bellaterra. Té una longitud de 2.2km i va per camins de terra on hi trobareu altres ciclistes o passejants. Té alguns desnivells, així que està recomanada per a nens i nenes una mica més grans, amb experiència en bicicleta.

3. En bicicleta pel parc natural de Collserola

Una mica més allunyades de Sant Cugat, però en plena natura, teniu diverses rutes en bicicleta pel Parc de Collserola per a nens i nenes de totes les edats. A la pàgina web del parc les podeu consultar totes, mirar la ruta exacta i decidir quina us queda més a prop de casa. Des de la més típica, com la Carretera de les Aigües, fins a d’altres més enmig de la muntanya o que passen per restaurants on parar a dinar. Feu una ullada a la pàgina del parc aquí per veure-les totes.

I si vols saber on són els carrils bici de Sant Cugat, rutes per dins de la ciutat o botigues de lloguer de bicicletes, mira aquest enllaç.

I tu, surts en bicicleta per Sant Cugat? Quines són les teves rutes preferides? Ens ho pots explicar en un comentari.