Regala experiències: Kit regal per pintar ceràmica a casa i targeta regal

Ja no saps què regalar per aquestes festes? Una de les coses que sempre suma i agrada molt als nens i nenes (i adults també!) és regalar experiències: per l’amic invisible, a l’àvia, a la mare, a una amiga… i, està clar, als més petits. Una activitat és un dels regals que més agrada.

Els nens i nenes acaben plens de joguines amb les que no jugaran i, en canvi, fer una activitat amb vosaltres és una de les coses que més il·lusió els fa. El que volen realment és temps junts, on estiguem amb ells al 100%.

Per això a Color It hem preparat dues modalitats de regal diferents, perquè pugueu regalar una experiència creativa i enriquidora per qui la rebi.

 

Targeta regal

Un xec regal amb el que la persona que el rebi podrà venir a Color It el dia que vulgui a pintar una peça de ceràmica de forma gratuïta ensenyant la targeta. Serveix tant per regalar adults perquè passin una tarda creativa fent-se una peça de ceràmica com per a nens i nenes i venir amb ells a pintar i regalar-los una tarda en exclusiva del vostre temps, alhora que ho passeu bé junts.

La targeta es carrega amb el preu que vulgui la persona que fa el regal i té validesa d’un any.

 

Kit regal

Un pack amb tot el que necessites per pintar ceràmica, com a Color It, però a casa teva. Un kit de pintar ceràmica que és totalment personalitzat, on podràs escollir la peça que més li pugui agradar a la persona a la qui regales i també els colors més adients per pintar-la. A més a més, podràs lacar i fornejar la peça i, un cop acabada, la pots fer servir pel teu dia a dia sense problema. En el cas que sigui un bol, un plat, etc. sempre són aptes per rentaplats i per fer-los servir per beure, menjar…

 

Què inclou el kit?

– una peça de ceràmica (a triar)

– colors de pintura diferents

– un pinzell

– una esponja

– una targeta per venir a lacar y fornejar la peça un cop acabada

 

És un regal que agrada molt, és una idea original i diferent, queda molt ben presentat i, a part de la bona estona pintant, després tenen el record de la peça que s’ha fet.

És una molt bona idea per un amic invisible o per a adults a qui els agradin les manualitats i les activitats creatives.

Per als nens i nenes també és una cosa diferent i que estaran encantats de fer alguna tarda amb vosaltres a casa. I després es quedaran la peça que hagin fet molt orgullosos.

Així que ja saps, aquestes festes, vine a Color It regala creativitat i experiències diferents! Veuràs com
triomfes!.