crea manualidades con COLOR IT

Queda’t a casa i crea manualitats amb COLOR IT!

Durant aquest confinament que estem vivint s’han creat diverses iniciatives musicals i culturals per animar a la gent que es quedi a casa i, d’aquesta manera, aportar el seu granet de sorra per evitar l’expansió d’aquest virus. Iniciatives que han tingut un objectiu molt clar, divertir i entretenir a la gent! És per aquest motiu que a COLOR IT ens volem sumar a aquesta causa i hem creat la iniciativa de proposar manualitats a través de les nostres xarxes perquè totes les famílies amb nens es puguin divertir tots junts i passin una bona estona creant peces amb materials reciclats. En aquest blog, et proposem algunes d’aquestes manualitats! Som-hi, seguim quedant-nos a casa!

El més important per fer manualitats a casa és buscar aquells materials que tenim  i que poden ser vàlids per poder elaborar-les. Pintures, aquarel·les, taps de suro, llaços, papers, cartó, colors o retoladors, potets de vidre i tota mena de materials més seran els que t’ajudaran a crear algunes de les manualitats que avui t’ensenyarem. Només necessites recopilar aquests materials, fer servir les eines corresponents i tenir moltes, moltes ganes de crear en equip!

Desitjant conèixer quines manualitats pots fer aquests dies de confinament? Va que te les presentem!

1. Barrets de tota mena!

Per crear aquests barrets petitons és necessari un material estrella: taps d’ampolla. Escull qualsevol tela que tinguis per casa o samarretes que no utilitzis i vesteix els taps d’aquestes per decorar-los a la teva manera! Podràs utilitzar tota mena de llaços o altres materials decoratius.

A COLOR IT vam utilitzar llaços de tota mena d’estampats, com també, elements decoratius com papallones, ulls, boletes de colors o purpurina.

manualidades conejos2. Conillets de llana

Tens llana a casa? Si és així et presentem una manualitat molt divertida. Nosaltres la vam realitzar en un Casal de Setmana Santa, per aquest motiu, vam fer que el protagonista d’aquesta activitat fos un conill de Pasqua. Agafa una cartolina i embolcalla-la per sota amb llana. A sobre hauràs de posar qualsevol imatge! La que tu vulguis!

3. Fes una pancarta per donar ànims i penja-la al teu balcó!

Ara més que mai necessitem missatges d’ànim per aquests dies durs de confinament que són necessaris per combatre el Covid-19. Hem vist ja molts balcons amb missatges de suport i nosaltres també volem fer el  nostre propi.

És molt fàcil! Només necessites una base gran, com una cartolina o paper, pintures i molta imaginació.

4. Potets de vidre

Vidre, plàstic o algun material de reciclatge… és indiferent com sigui el pot, el més important és que el decoris fantàsticament! Una manualitat molt senzilla però, a la vegada, molt divertida! Utilitza pintura, llaços, teles, gomets i tota mena d’elements decoratius i crea el teu potet més autèntic i creatiu!

Amb ganes ja de crear amb família aquestes manualitats? Nosaltres ja estem realitzant algunes d’elles. Eh! Volem fotografies dels resultats i valorar l’artista que tens a dins!

Fes que quedar-te a casa no sigui un mal de cap ni per tu ni pels més petits!