Productes refrescants per l’entrada de l’estiu

Productes refrescants per l’entrada de l’estiu

A principis de la setmana que ve, ja li podem donar la benvinguda a l’estiu, probablement l’època de l’any preferida per a la majoria de la societat. I és que són uns mesos on les escapades, els viatges i les reunions amb amics i familiars estan molt presents. Una estació de l’any on les terrasses, places i balcons s’omplen de persones que gaudeixen del bon temps i de l’oci! I, encara que les altes temperatures poden arribar a aclaparar-nos en alguns moments, amb un bon refresc tot és possible! Així doncs, ara que ja notem la calor a la nostra pell, et presentem els productes més refrescants que podràs gaudir a COLOR IT!

A l’estiu és molt important hidratar-nos i refrescar-nos constantment durant el dia. I és que quan el sol està en el seu moment més potencial, necessitem donar-nos un bon bany i prendre alguna cosa refrescant. Sense dubte, beure la quantitat d’aigua diària recomanada és molt important durant l’any, però més encara en èpoques de més calor, per evitar una possible deshidratació. 

Però, quines begudes hem de consumir per poder hidratar-nos saludablement i refrigerar-nos? A COLOR IT tenim una variada carta de productes que aconseguiran ser uns grans companys en aquests mesos de calor. 

  • El te gelat és una de les begudes més refrescants i saludables que existeixen. I més quan el te està fet de manera artesanal com ho fem a COLOR IT. Podràs gaudir de tes més afruitats i d’altres més especiats, amb cítrics, canyella… Sigui com sigui, el gel l’acompanyarà en totes les seves versions!
  • Smoothies amb fruites d’estiu: begudes molt saludables, que aporten vitamines i tots els beneficis de la fruita i que, a més a més, aconseguiran refrescar-te i combatre les altes temperatures. A COLOR IT tenim una àmplia selecció de sucs naturals que t’encantaran! 
  • Cafè frappé: qui ha dit que el cafè és només per prendre a l’hivern? Les begudes amb cafè es poden preparar de moltes maneres i poden ser un gran piscolabis entre àpats i, a més a més, un gran refrigeri. 
  • Refrescos: a la nostra cafeteria podràs gaudir d’una gran selecció de refrescos que ronden per tot el món i que són molt consumits tant per petits com per grans. 
  • Cerveses, cava i vi: pels més grans de casa, tenim una carta molt completa de vins, caves i cerveses. Sense dubte, seran grans aliats en una conversa entre amics, en un dinar d’estiu o mentre pintes peces de ceràmica. 
  • Gelats: a la nostra cafeteria podràs escollir el gelat que més t’agradi i et podrem fer la copa de gelat que més t’apassioni! 

Productes refrescants per l’entrada de l’estiu

Desitjant fer un break aquest estiu al nostre costat? Nosaltres encantats! Si vols veure la nostra carta, en aquest enllaç la trobaràs. A més a més, t’animem també a què escullis una peça de ceràmica, la que més t’agradi, i la pintis amb una gran varietat d’eines i materials que tenim a la teva disposició! 

Benvingut estiu! T’esperem amb moltes ganes!