Halloween color it

Prepara les teves peces de Halloween a COLOR IT!

 

La nit de les bruixes, un any més, torna a les nostres vides. I com ens agrada! A COLOR IT som uns grans apassionats del Halloween, per aquest motiu, aquestes setmanes, els nostres aparadors estaran replets de peces de ceràmica amb motiu d’aquesta festivitat, com carabasses, bruixes, plats o tasses! Podràs decorar aquestes peces amb la decoració més terrorífica! 

Aquest 31 d’octubre, les bruixes ompliran els carrers, els fantasmes entraran a les cases i les carabasses observaran a cada un dels nens i nenes que passegen pels portals demanant llaminadures. Les fades i els monstres també es fan veure aquests dies, per crear un ambient de terror i fantasia. 

 

Abans de parlar de les múltiples creativitats que es poden fer a Halloween, volem posar sobre la taula algunes curiositats sobre aquesta festivitat

  • Fa més de 6000 anys que se celebra la nit dels difunts i es creu que el seu origen podria ser irlandès.  
  • Està inspirada en el festival celta de Samhain, on es creia que el 31 d’octubre els límits entre vius i morts estaven bastant difuminats, ja que els morts podien tornar a la vida i els vius es disfressaven amb màscares per espantar-los. 
  • Als Estats Units es consumeix aquella nit més d’1 quilo de llaminadures. Per tant, això provoca que cada nen consumeixi unes 7000 calories en una sola nit. 
  • Existeix una fòbia, anomenada Samhainofobia, que consisteix a tenir por a aquesta festivitat. 
  • La llegenda afirma que si portes la roba mal posada, al revés, o camines cap enrere, podràs trobar-te a mitjanit una bruixa a casa teva

Coneixes tu alguna curiositat sobre Halloween que vulguis compartir amb nosaltres? Explica’ns! 

 

Crea les peces més terrorífiques a COLOR IT!

 

halloween color itSón molts els anys que portem a la nostra cafeteria celebrant Halloween i creant tota mena de manualitats. Hem creat tots junts plats decorats de barrets de bruixes, d’aranyes, esquelets o fantasmes; hem decorat tasses d’allò més terrorífiques per completar la nostra vaixella; hem pintat carabasses per vestir casa nostra de terror, i hem omplert de teranyines, ratpenats i altres figures representatives d’aquesta nit els nostres balcons o portals.

 

 

 

 

Però també ens hem disfressat mentre pintàvem i decoràvem totes aquestes peces!

 

Vols venir a divertir-te amb nosaltres aquest Halloween? T’esperem! Vine ja a preparar les teves peces de ceràmica de Halloween perquè estiguin enllestides per guarnir la teva llar aquella nit!