Prepara la teva vaixella amb les nostres peces de ceràmica

Ara que ve el bon temps, per què no tenir un objectiu artístic com el de crear la teva pròpia vaixella? Vestir la teva taula d’art, creativitat i artesania pot ser la gran meta per complir en les pròximes setmanes! I ho pots fer, com sempre, de la mà de COLOR IT i del nostre servei Take Away o compartint en el nostre espai una estona d’allò més creativa.

Actualment, està molt de moda tornar a decorar les taules de casa, de restaurants o de l’hostaleria en general amb peces de ceràmica artesanals, fetes a mà per grans ceramistes que juguen amb les formes i els colors. I és que no només l’estètica juga un paper important en aquestes vaixelles, també la funcionalitat, resistència i durabilitat prenen molta força.

Però a les llars també hi predominen peces fetes per nosaltres mateixos, vaixelles que prenen un gran protagonisme a les nostres cases quan fem trobades amb amics o familiars, o en dies especials com aniversaris o Nadals.

Les vaixelles poden ser d’infinitat de dissenys diferents, es poden utilitzar un gran ventall de tècniques i elaborar grans acabats a través de tota mena de materials. Així doncs, amb tècnica, imaginació i molt d’amor podràs crear els teus plats de diferents mides i profunditats, bols de tota mena, i tasses de diferents dissenys que t’acompanyaran cada matí.

Sense dubte, treballar amb les mans, crear les teves pròpies peces i fer-les al teu gust són els perquès que et motivaran a emprendre una tasca com aquesta. Per això, t’animem que pensis, primer de tot, quines peces vols que formin la teva vaixella i, un cop escollides, decideixis quin estil i quin disseny predominaran en cada una d’elles.

A COLOR IT tot és possible!

En el nostre espai creatiu/cafeteria tenim per a tu un extens aparador d’infinitat de peces. Tenim figuretes de tot manera, però també tot un gran ventall de peces que aconseguiran trepitjar amb força en els teus àpats. Així doncs, si vols venir a COLOR IT i crear la teva pròpia vaixella només has de reservar la teva taula, si vols assegurar-te un espai, escollir les peces que vols decorar, els pinzells, les pintures i les eines que t’acompanyaran en el teu moment artístic!

En la nostra cafeteria podràs pintar sense problema mentre gaudeixes d’un bon entrepà, d’un aperitiu o d’una beguda ben refrescant, ara que les bones temperatures comencen a arribar amb timidesa. Les pintures que utilitzem a COLOR IT no són tòxiques ni contaminants, fet que permet poder pintar i a la vegada menjar sense cap problema.

A més a més, si vols gaudir d’aquest moment artístic a casa teva amb els teus o fer una trobada amb amics d’allò més creativa, podràs obtenir les peces de ceràmica que vulguis a través de la nostra botiga online. Dirigeix-te al nostre apartat Take Away i segueix tots els passos requerits! En pocs dies tindràs les peces i tot el kit complet per crear la teva vaixella.

Crea la teva pròpia d’art amb nosaltres! Per més informació, contacta amb nosaltres.