collar_corazon_actividades_infanitiles

Polseres i collarets amb peces de ceràmica

Polseres i collarets amb peces de ceràmica

 

Ja ens han arribat les peces per fer collarets i polseres de ceràmica i pots venir a fer-les quan i com més et convingui.

Activitat lliure, vine quan vulguis

Apropa’t un dia i vine a fer les teves pròpies joies per lluïr aquest estiu. Ens han arribat moltes peces de ceràmica per a collarets diferents que estan esperant ser pintades i convertides en polseres o collarets molt xulos. Nosaltres t’ensenyarem les diferents tècniques per a pintar-les i les coses que pots fer amb elles.

Boles, peces allargades, figueres amb flors o caballets de mar… una gran varietat de peces de ceràmica per fer els teus collarets.

Tallers puntuals

A més a més, aquest mes tenim preparat un taller de polseres i collarets amb peces de ceràmica que t’encantarà. Està pensat per a totes les edats, que els vingui de gust passar una estona creativa i vulguin aprendre diferents tècniques per fer-se ells mateixos les seves joies aquest estiu.

Aquests són els horaris:

MATINS
Dia: Dijous 25/Dissabte 27

Hora: De 10-11.00h
 
TARDES
Dia: Dilluns 22/ Dimecres 24

Hora: De 18-19h
 
Preu: 16 euros/persona
Edat: Recomanable a partir de 10 anys (sense límit d’edat!)

Truca’ns 636560009 o escriu colorit@colorit.es per a reservar la teva plaça.

A la nostra agenda hi trobaràs més informació.smiley

Festes d’aniversari a casa, a Color It o al parc

I si vols que fem aquest taller en una festa d’aniversari a Color IT o que vinguem a fer el taller a casa teva, només cal que ens ho demanis. Passareu una molt bona estona i els convidats s’enduran un record molt especial fet per ells mateixos.