L'estiu és un moment ideal per pintar ceràmica

L’estiu és un moment ideal per pintar el teu propi joc de plats de ceràmica

L'estiu és un moment ideal per pintar ceràmica
No et convenç de tenir a casa els plats que tenen tots? Crea la teva pròpia línia de vaixella i diferencia’t pel color i l’originalitat. A Color It us oferim l’espai ideal per dissenyar-la i fer-la realitat. T’expliquem com.

L’estiu, una nova oportunitat per donar art a la teva vida

Pintar la teva pròpia vaixella de ceràmica pot ser un projecte creatiu i gratificant i per això a Color It t’oferim una àmplia gamma de peces i materials perquè deixis volar la teva imaginació.

Pintar ceràmica és sinònim de regalar-te un moment per a tu, on podràs posar tota la teva atenció a la creativitat i relaxar-te. Al nostre espai podràs, mentre dissenyes el teu joc de vaixella, gaudir d´un cafè, un te o un ric suc natural.

Algunes idees per pintar els teus propis plats

Abans de començar a pintar, us recomanem planificar el vostre disseny i triar els materials que utilitzeu. A Color It disposem de diferents pinzells, segells, plantilles, esponges i altres objectes per a diferents tècniques. Decideix quantes peces tindrà el teu joc, pot incloure tasses, bols o plats més petits.

T’apropem algunes idees de dissenys perquè comencis a imaginar el teu projecte:

  • Naturalesa: Dissenys inspirats en flors, plantes, fulles, paisatges naturals o animals. Millor utilitzar colors vibrants i detalls subtils per capturar la bellesa de la natura als teus plats.
  • Patrons geomètrics: Línies, formes abstractes, triangles, cercles o rombes. Juga amb combinacions de colors i mides per crear dissenys visualment interessants.
  • Art abstracte: Juga amb pinzellades lliures, esquitxades o composicions abstractes. Utilitza colors contrastants o tons subtils per expressar emocions i sensacions a través dels teus dissenys.
  • Art folklòric: Investiga sobre diferents cultures, com la japonesa, mexicana, índia o africana, i pren elements visuals característics per crear dissenys únics als teus plats. Podeu incorporar símbols, iconografia o estils artístics distintius de cada cultura.
  • Il·lustracions: Pots pintar la teva vaixella amb dibuixos detallats, personatges, escenes o històries. Crea el teu propi món imaginari a la superfície del plat i deixa volar la teva creativitat.

Aquestes idees només són algunes per ajudar-te amb la inspiració, però sempre és important recordar que no hi ha límits a l’hora de l’art. Permet-te explorar i experimentar amb diferents estils, tècniques i temes per crear plats de ceràmica veritablement originals i personals.

El nostre espai Color It us espera

 Els cafès per pintar ceràmica estan estesos amb molt d’èxit per tot el món i des de Color It volem que conegueu tots els beneficis d’aquesta pràctica artística en un espai acollidor.

Treballem dia a dia per oferir-te els millors serveis a la nostra cafeteria, perquè mentre pintes la peça de ceràmica que t’agradi, gaudeixis d’una carta que triem especialment amb els millors tes i cafès.

Recorda que la peça que pintis estarà llesta en només 3 dies perquè la recullis. Nosaltres ens ocuparem de coure-la i avisar-te.

Obrim de dilluns a divendres als matins, de dimecres a divendres a la tarda i els dissabtes als dos horaris a Sant Cugat. T’esperem!