manualidades en agosto

Les millors manualitats per al mes més calorós de l’any

En el nostre casal són moltes les manualitats que envaeixen el nostre espai. I és que és una de les activitats més divertides i entretingudes, i que compartim amb tots aquells nens que ens acompanyen dia rere dia. Així doncs, volem que tu també puguis compartir amb els teus, com ho hem fet nosaltres, algunes de les manualitats més originals realitzades en el nostre casal. Perquè volem que passis un agost d’allò més divertit!

  • Atrapa-somnis

Vols que els teus somnis es guarneixin a casa tal com es mereixen? Doncs a continuació, et presentem una de les manualitats més desitjades pels nens i nenes: l’atrapa-somnis!

atrapasueñosPer fer la manualitat necessites cartó, llana de diferents colors, boletes i ulls per guarnir, silicona i tisores.

El primer pas és elaborar amb el cartó un cercle, en forma de dònut, és a dir, realitzant un cercle més petit al mig. A continuació, amb la llana vas passant-la pel cercle, anant combinant colors fins que estigui tot complet. Quan creguis que ha quedat al teu gust, fes un nus i passa diferents llanes pel mig, com si d’un telarany es tractés.

Més tard, penja alguns fils de llana a la punta per poder elaborar els serrells que després seran guarnits amb boletes o amb plomes. Finalment, si vols que el teu atrapa-somnis sigui un monstre: enganxa els ulls amb silicona. I voilà!

  • Pot decoratiu

Bote decorativoFer coses estèticament brillants fàcilment és possible. I t’ho demostrem amb aquesta manualitat, on només necessites un pot de vidre, guixos de colors, sal i teixits per poder guarnir el pot.

Una activitat, sense dubte, molt senzilla, on el que hauràs de fer és: netejar correctament el pot de vidre perquè es pugui veure perfectament el que hi ha dins, triturar els guixos de colors per poder crear el polsim que es barrejarà amb la sal per donar-li color.

Més tard, un cop tinguis elaborats els diferents tipus de sal de colors, s’hauràn de posar a l’interior perquè guarneixin en el teu recipient.

Un cop ho tinguis tot ple, cada color haurà aconseguit la seva forma i la seva grandària. En aquest cas, vam utilitzar una corda per poder guarnir l’ampolla, però pots emprar tots els materials reciclats que tinguis per casa! Deixa volar la teva imaginació i estem segurs que el resultat serà tota una obra d’art!

  • Pintura en ceràmica

Pintura en cerámicaPinta les peces més divertides amb COLOR IT. Una de les activitats que et recomanem aquest mes d’agost és la pintura en ceràmica. I ho pots fer o venint a COLOR IT les setmanes que estiguem oberts, o bé, demanant les teves peces a través del nostre servei TAKE AWAY. Podràs obtenir aquelles peces i materials que necessites per decorar i pintar, quan et vingui de gust, a casa teva o allà on estiguis de vacances, i sense dubte passar una bona estona!

 

 

Desitjant compartir amb els teus alguna d’aquestes manualitats? Ens encantaria que ens enviessis una fotografia del teu gran resultat! Ja saps! Aquest agost vesteix-lo d’entreteniment, diversió i molta creativitat!