La regla dels 4 regals

Què regalar als nens per Nadal? Segueix la regla dels 4 regals

Et preocupa la quantitat de regals que rebran els teus fills duran aquestes festes? No et passa que sovint s’omplen de tantes coses que acaben sense jugar amb cap o amb la caixa i l’envoltori? Si és així, la regla dels 4 regals t’ajudarà.

És una fórmula molt senzilla per controlar la quantitat de regals que reben, evitar l’empatx de joguines i fer que els més petits realment valorin cada una de les coses que els portaran els Reis Mags o el pare Noel.

Nosaltres l’hem convertit en la regla dels 6 regals, però això t’ho expliquem més endavant 😉

La regla dels 4 regals proposa regalarlos:

1. Una cosa per fer servir (tipus roba, sabates, complements…)

Els nens creixen ràpid i sempre necessiten una cosa o altra. Potser penses que no serà el regal més il·lusionant del món, però a certes edats ja els agrada més la roba i, si tries bé, segur que els pot fer molta il·lusió. Unes bambes amb rodes, uns mitjons divertits o una samarreta de lluentons que canvien de color els poden agradar.

2. Una cosa per llegir

Els llibres no poden faltar mai a la llista de regals. Als nens més lectors els encantarà l’última aventura del seu personatge favorit. I pels que no ho són tant, podeu provar amb còmics o llibres que tractin de les seves aficions (futbol, ballet, manualitats…). Per als bebès també hi ha llibres molt interessants de colors i textures. I si necessiteu idees de contes que fomentin la creativitat, l’any passat us en vam fer una bona llista. Mai és aviat per començar a llegir-los contes.

3. Alguna cosa que realment desitgin

Sempre hi ha aquell regal que els farà més il·lusió que qualsevol altre. D’entre tot el que demanin, feu-los triar-ne un i serà aquell l’escollit per regalar. Portar-los moltes coses no els beneficia i acaben per no valorar tot allò que tenen.

4. Alguna cosa que necessitin

Un estoig que se’ls va trencar, una motxila per l’escola perquè la seva ja està molt vella… sempre hi ha alguna cosa que els fa falta, i aquesta és una bona opció per comprar-la i que la puguin tenir.

Què opineu d’aquesta regla? La posareu en pràctica?

Nosaltres intentem ajustar-nos al màxim possible, tot i que és molt difícil quan hi ha molta família que vol participar dels regals.

Si us passa el mateix, podeu afegir dues coses més que sempre sumen, enriqueixen i agraden molt als més petits.

5. Manualitats

Plastilina, una caixa amb pintures i pinzells, enganxines i gomets, material d’scrapbooking… Són coses que es gasten i amb les que a més a més hi juguen moltíssim.

Dins d’aquest apartat us recomanem el kit de pintura de ceràmica que tenim a Color It. Un kit amb tot el necessari perquè puguis pintar la teva peça de ceràmica desde casa teva. Només cal que vinguis, escullis la peça que vols regalar, triis tres tipus de pintures diferents i nosaltres et donem un pinzell i una esponja perquè ho facis desde casa. Un cop feta la peça ens la pots portar per lacar i fornejar.

6. Experiències i activitats compartides

Als nens i nenes el que més els agrada és passar temps amb els seus pares. Regalar una experiència és regalar el teu temps de qualitat amb ells i això sempre és positiu.

Una tarda pintant ceràmica plegats, un dia de taller, o moltes altres idees segons els gustos i aficions dels vostres fills i filles.

 

Esperem que aquestes propostes us hagin ajudat a posar una mica d’ordre en aquest caos nadalenc que ja s’apropa!