EXTRAESCOLARS A SANT CUGAT, CREATIVES I DE CERÀMICA

A Color It Sant Cugat estrenem extraescolars per aquest proper curs 2017/2018.

Quan seran?

Dilluns, dimarts, dimecres o dijous. De 17.30h a 18.30h.

Què farem?

Pintarem ceràmica i treballarem diferents tècniques (silkcreens, tampons, plantilles de goma, stencils, esponges…). Aprendrem a fer servir el torn i les maneres de coure correctament.

També farem altres manualitats com scrapbook, paper matxé, fang…

I tot el que faci cada nen o nena s’ho podrà endur a casa!

Preu:

1 dia/setmana: 11 eur per sessió (44 eur/mes)

2 dies/setmana (a escollir): 10 eur/sessió (80 eur)

 

Extraescolars a Sant Cugat – creativitat al poder!

Ens fa molta il·lusió oferir el nostre espai a nens i nenes de Sant Cugat i voltants amb ganes de fer extraescolars de pintura de ceràmica i creatives en general.

El valor de les coses fetes a mà

Creiem molt en la importància de l’art en l’educació, en educar la mirada, en treballar amb les nostres mans i en ensenyar que nosaltres mateixos podem fer-nos també un plat, el bol amb què mengem els cereals o un regal per a algú molt especial. En tornar a donar valor a les coses fetes a mà.

Beneficis del treball artístic

A les classes extraescolars treballarem diferents tècniques artístiques relacionades amb la ceràmica i amb les manualitats en general. El treball creatiu desenvolupa la imaginació, augmenta l’autoestima, ens ajuda a concentrar i a treballar la motricitat fina i potencia l’expressió i la comunicació.

Educadores professionals i ben preparades

Les nostres educadores són professionals de l’educació i del món de l’art i cada semestre preparen un programa específic perquè els nens aprenguin, descobreixin, investiguin i gaudeixin pintant. S’ho passaran d’allò més bé i fomentaran la creativitat.

Us esperem a les classes extraescolars més creatives de Sant Cugat. Podeu apuntar-vos o demanar més informació a colorit@colorit.es o aquí.