qué hacer este verano

Estiu 2020, estiu de post confinament. Què fer aquest estiu?

Sense dubte, després d’aproximadament tres mesos de confinament a les nostres cases i d’una desescalada per fases que en certs territoris ha estat més lenta del que esperàvem, donem la benvinguda a l’estiu una mica desorientats sobre què podem fer o no en aquest període de desconfinament. Una preocupació o incertesa que en parlarem en aquest article!

Un turisme de proximitat, viatges de menys temps, estones més curtes de platja, quedades sense contacte, excursions a la muntanya amb mascareta i molt més és l’escenari que ens trobarem aquests mesos d’estiu on la calor estranyarà fort i les mesures de seguretat no afluixaran! Sense dubte, fins que no es trobi una vacuna, la nostra manera de veure el món, les vacances o els viatges no tornaran a ser com abans. És cert que no ens cal renunciar del tot a viatjar o gaudir de l’estiu, però sí que la nostra precaució farà que ens moguem pel nostre país o, com a molts, als països veïns.

Un fet que no ens ha de desanimar o dissuadir a viatjar. És un bon moment, doncs, per conèixer la nostra pròpia terra, els racons que la fan especial, la gastronomia que tan mediterrània la converteix; els monuments, edificis o catedrals que la vesteixen; les cales, platges o muntanyes, en definitiva, la naturalesa que la fa ser meravellosa, etc. És hora de conèixer i descobrir el que és local, el que és propi. A més a més, els viatges d’anada i tornada d’un sol dia, augmentaran! És probable que la forma en com viatgem estigui molt regida, aquest any, per l’OMS. I és que està clar que es necessiten unes mesures i unes normes de seguretat per viatjar. Una d’elles, per descomptat, el distanciament social, fet que ha provocat que milers de persones hagin optat pel lloguer d’autocaravanes. Viatjar amb la casa al damunt ajuda a guanyar en comoditat!

És moment, també, d’explotar les terrasses dels bars i restaurants! Menjar en un bon restaurant i en una meravellosa terrassa amb vistes és, sense dubte, un bon pla per gaudir de la màgia de l’estiu! I què me’n dius d’aquells sopars a la fresca, al pati de casa, al jardí o a la terrassa que s’allarguen i que queden als nostres records com una nit especial i càlida.

Per altra banda, hem de recordar que els museus ja poden obrir amb un tant per cent d’aforament. I què millor que fer una petita escapada a qualsevol comunitat del nostre país i visitar un museu de ceràmica, de pintura, d’escultura o de qualsevol temàtica que ens interessi.

I, per últim, volem animar-te que potenciïs el comerç de barri, de proximitat! Per què? Perquè és una gran ajuda per als petits comerços que, moltes vegades, es troben en desavantatge amb les grans superfícies. Aconseguiràs millorar l’economia local! A més a més, tu també podràs obtenir beneficis, com una atenció més personalitzada i consumiràs productes locals, de proximitat, moltes vegades elaborats amb més qualitat. Dona vida i identitat al teu barri i a la teva ciutat, apostant pel petit comerç!

Sabem que serà un estiu diferent, especial, on tots haurem de tenir cura de les nostres accions, que ens poden repercutir tant a nosaltres com als altres, sobretot, a la població de risc. No obstant això, mai hem de perdre la màgia de construir un estiu inoblidable, un estiu de debò.

A més a més, a COLOR IT t’animem que aquest estiu vinguis al nostre espai creatiu i comparteixis un espai, amb els qui més estimes, de creativitat, originalitat, diversió i imaginació. I no et perdis la nostra cafeteria, amb productes exquisits i refrescants. I amb una carta sense gluten! Com ho pots fer? Pintant amb ells peces de ceràmica que, posteriorment, es convertiran en un bon regal o en un detall per decorar casa teva. I si vols gaudir d’aquest art i del millor entreteniment de la ciutat a la teva llar, descobreix com ho pots fer amb COLOR IT TAKE AWAY!

Bon estiu i recorda, viu-lo i assaboreix-lo!